Mέγας είσαι Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική παράσταση στο γήπεδο της Μπιλμπάο, οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στο επιβλητικό 5-2, κερδίζοντας παράλληλα το χειροκρότημα της κερκίδας. Πρώτος σε ασίστ στην ιστορία της Primera Division έγινε ο Αργεντινός.

Έναν Μέσι βγαλμένο από videogame, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο που βρέθηκαν στο "Σαν Μαμές" για να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν

με τον πλέον εμφατικό τρόπο το στραβοπάτημα της Ρεάλ (ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και πέρασαν σαν "σίφουνας" με 5-2 από την έδρα της Μπιλμπάο, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό.Αυτό το ματς σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όσους το παρακολούθησαν για τον απλό λόγο πως ο Λιονέλ Μέσι παρέδωσε... μαθήματα ποδοσφαίρου. Ο Αργεντινός ξεκίνησε να ζωγραφίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό με τις ενέργειές του. Στο 15' εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ από τη γωνία της περιοχής, ανοίγοντας το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, σέρβιρε στον Λουίς Σουάρες με τον Ουρουγουανό να κάνει το 0-2.Στο 62' ο Μεσι έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα χρεώθηκε ω αυτογκόλ στον Ντε Μάρκος, ενώ ο Αργεντινός έδωσε και δεύτερη ασίστ στο ματς, αυτή τη φορά στον Νεϊμάρ που σκόραρε. Στο 86' αφού ζάλισε τρεις παίκτες της Μπιλμπάο, ο ο Μέσι πέρασε μια απίστευτη πάσα στον Μπουσκέτς, ο οποίος στη συνέχεια βρήκε τον Πέδρο που έγραψε το τελικό 5-2. Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων των χειροκρότησαν για αυτή την μοναδική παράσταση που τους προσέφερε. Ας ήταν αντίπαλος.Μαγικός ΜέσιΟ σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα συμμετείχε και στα 5 γκολ της ομάδας του, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στα τελευταία χρόνια. Μάρκαρε συνεχώς, έτρεχε ασταμάτητα, ντρίμπλαρε, έδινε ασίστ και σκόραρε.Αυτή τη στιγμή αποτελεί τον πιο "καυτό" ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη, έχοντας 9 γκολ μέσα στο 2015, ενώ παράλληλα έχει και τις περισσότερες ασίστ στο νέο έτος (5 στον αριθμό). Μάλιστα, με τις δύο ασίστ που έβγαλε στο ματς κόντρα στην Μπιλμπάο έγινε ο πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα της Primera Division ξεπερνώντας τον Φίγκο που είχε 106, με τον Μέσι να το έχει πετύχει σε 37 ματς λιγότερα. Οδηγεί επίσης την κούρσα του πρωταθλήματος όσον αφορά τις ασίστ, έχοντας 12, με τον Κόκε της Ατλέτικο να είναι δεύτερος με 8.Όσον αφορά τα γκολ στο πρωτάθλημα, έχει 23 και υπολείπεται 5 του Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 28. Ο Αργεντινός δείχνει να βρίσκει και πάλι την παλιά του φόρμα και να διανύει ακόμη μια φανταστική περίοδο στην πλούσια καριέρα του. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι, κι αν θα καταφέρει να κλέψει την Χρυσή Μπάλα από τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ την φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα