Πετεβίνος: "Ξεπεράσαμε μόλις τα 100 εισιτήρια"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ, έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, αναφέρθηκε στην ιστορική ισοπαλία με την Ντόρτμουντ, τη σημασία του αγώνα με την Πάφο και τον κόσμο, που, μέχρι στιγμής, προμηθεύτηκε μόλις 100 εισιτήρια. Καταλήγοντας, αποκάλυψε ότι ο Μιλάνοφ αναχωρεί απόψε για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να επισκεφτεί τον ιατρό που τον παρακολουθεί

και να αποφασιστούν τα περαιτέρω.

«Αυτοί που κέρδισαν την επιτυχία, ήταν οι παρόντες. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τη συνέπεια που δείχνει στην Ευρώπη, ένα βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και ότι μένει ζωντανός στο ενδεχόμενο να τερματίσει στην 3η θέση. Όποιος θα το έλεγε πριν, δεν θα γινόταν πειστικός».

Αν είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας
«Αν το δούμε με βάση την εμβέλεια του αντιπάλου, ίσως να ήταν η κορυφαία. Αν δούμε τη σημασία, όχι, υπάρχουν και άλλες στο παρελθόν. Αν πρέπει να καταταχτεί, θα είναι στην πρώτη τριάδα, αφού δεν συνοδεύεται με κάτι άλλο πέραν του βαθμού».

Στη συνέχεια, ο κ. Πετεβίνος τόνισε ότι η ομάδα γύρισε σελίδα και κοιτάζει τον αγώνα με την Πάφο
«Η Ντόρτμουντ είναι παρελθόν και κοιτάζουμε την Πάφο. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, δεν είχαμε τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που θέλαμε, λόγω της έλλειψης του σωστού προσανατολισμού στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Δεν είχαμε τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, λόγω της πνευματικής ισορροπίας. Η προσήλωση είναι πλήρης και οι ενέργειες των προηγούμενων ημερών ήταν στη σωστή αντίδραση, στην αντίληψη και στην ανάληψη ευθυνών.

Το θέμα είναι να το εφαρμόσουμε σε πρακτικό επίπεδο και περιμένουμε τον αγώνα της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και έχουμε ένα δεδομένο. Δεν έχουμε τη συγκομιδή που θέλαμε και όσο δεν κερδίζουμε, χάνουμε πιθανότητες για τον μεγάλο στόχο. Αν είναι δυνατό, να έχουμε το απόλυτο των βαθμών στους αγώνες που θα ακολουθήσουν».

Ακολούθως, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε το παράπονό του για τα 100+ εισιτήρια που προπωλήθηκαν για τον αγώνα
Όλα τα μέλη που υποστηρίζουν, ζητούν, απαιτούν και προσδοκούν, να το εφαρμόσουν και στην πράξη. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι για την προπώληση με την Πάφο. Μόλις ξεπεράσαμε τα 100 εισιτήρια. Πρέπει να πιστοποιούμε όλοι το ίδιο που απαιτούμε από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Θέλουμε να έχουμε κόσμο με την Πάφο, για να είναι εκεί και να νιώθει η ομάδα ότι η διαφορά του κόσμου του ΑΠΟΕΛ υφίσταται.

Δεν γίνεται την Τετάρτη να έκαναν ένα ολόκληρο στάδιο να τους βλέπει και στην Κύπρο να απουσιάζει».

Τραυματίες και Μιλάνοφ
«Ιωάννου, Βάτερμαν, Μιλάνοφ και Λάγο είναι σίγουρα εκτός. Οι υπόλοιποι θα αξιολογηθούν. Ο Μιλάνοφ, το βράδυ θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα γνωρίζουμε κατά πόσο θα προχωρήσει σε επέμβαση ή συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος».

Για τον Πέρεθ
«Ο Πέρεθ δεν είναι τυχαίος τερματοφύλακας. Έχει παραστάσεις από την Πριμέρι Ντιβιζιόν. Διαβεβαίωνε ότι παρέμενε απόλυτα συνεπής και επαγγελματίας παρά τη μεγάλη του αποχή. Νομίζω αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα