39χρονος έκλεψε και έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Σε πορεία εξιχνίασης υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου, βρίσκεται η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου που κλάπηκε και τη σύλληψη 39χρονου.

Συγκεκριμένα, προχθές Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2017, στις 2.20 τα ξημερώματα, 57χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού πως μεταξύ των ημερομηνιών 31 Οκτωβρίου και 1ης Νοεμβρίου 2017 και μεταξύ των ωρών 9.00μ.μ. και 1.10πμ., αντίστοιχα, κλάπηκε το μονοκάμπινο αυτοκίνητο

της κόρης του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης υποστατικού στη Λεμεσό.

Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 6.40 το πρωί της Τετάρτης, μετά από πληροφορία, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας εντόπισαν το πιο πάνω αυτοκίνητο σταθμευμένο σε δρόμο σε κοινότητα της επαρχίας Λεμεσού.

Κατά τον εντοπισμό του, διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο έφερε ζημιές από πυρκαγιά που τέθηκε κακόβουλα και από την οποία καταστράφηκαν τα καθίσματα του αυτοκινήτου. Η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε πέραν των καθισμάτων του αυτοκινήτου, ωστόσο άλλες ζημιές υπήρχαν και εξωτερικά του αυτοκινήτου.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Γύρω στις 3.00 ξημερώματα, χθες, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο πλαίσιο επιχειρήσεων της Αστυνομίας για πρόληψη του εγκλήματος, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 39χρονο να περιφέρεται ύποπτα σε περιοχή στα Πάνω Πολεμίδια.

Τα μέλη της Αστυνομίας και οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, προχώρησαν σε έλεγχο του 39χρονου και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του μία δέσμη κλειδιών, μεταξύ των οποίων και το κλειδί του πιο πάνω αυτοκινήτου.

Ανακρινόμενος, ο 39χρονος παραδέχτηκε την κλοπή και εμπρησμό του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια, γύρω στις 5.10 το πρωί της ίδιας μέρας, αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Αργότερα χθες, ο 39χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησής του για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα