Κωλέττας Vs Φαίδωνος. Δικαστικά μέτρα για λίβελο

Δικαστικά μέτρα για λίβελο από τον Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Σωτήρη Κωλέττα κατά του Δημάρχου Πάφου, με φόντο δηλώσεις του κυρίου Φαίδωνος στο κρατικό ραδιόφωνο.

Ο κ. Κωλέττας, σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε, τονίζει ότι όσα τού καταλογίζει ο κ. Φαίδωνος έχουν διερευνηθεί και έχει δικαιωθεί «πανηγυρικά».
Τις κατηγορίες του κ. Φαίδωνος, ο Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών τις χαρακτηρίζει ατεκμηρίωτες και παραπλανητικές, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία στο κάτω μέρος της είδησης.

Στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

παρενέβη ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος έδωσε συνέχεια στις καταγγελίες, προτρέποντας, μάλιστα, τον κ. Κωλέττα να προχωρήσει στην αγωγή λιβέλου.

«Παρακαλώ τον κ. Κωλέττα να κάνει αγωγή και θα τού αποδείξω με μάρτυρες, ότι την ώρα που διαπραγματευόταν τη χιλιομετρική αποζημίωση, βρέθηκε ν' αγοράζει εξοχική κατοικία στον Πρωταρα από τον κ. Ανδρεώτη, με τον οποίο διαπραγματευόταν».

Όλες οι καταγγελίες στις οποίες προέβη ο κ. Φαίδωνος, στο βίντεο, στο πάνω μέρος της είδησης. Δείτε πιο κάτω τη γραπτή δήλωση του κ. Κωλέττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα