Να δώσουν συνέχεια στις ψηλές πτήσεις!

ΑΠΟΛΛΩΝ
Οι «κυανόλευκοι» μετρούν αήττητο σερί 11 αγώνων και τέσσερεις σερί νίκες και απέναντι στην Ομόνοια θέλουν να το διευρύνουν

Έντεκα αγώνες αήττητος έχει συμπληρώσει ο Απόλλωνας. Οι κυανόλευκοι μπορεί να γνώρισαν τρεις ήττες στις πρώτες επτά αγωνιστικές, όμως μετά την τελευταία τους (από τον Ερμή) «τρέχουν» ένα μεγάλο σερί (το μεγαλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα).

Η λεμεσιανή ομάδα έχει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, και υπενθυμίζουμε ότι και στις τρεις ισοπαλίες προηγήθηκε και δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος των δύο αγώνων και στην επανάληψη στον τρίτο.

Στόχος

του Απόλλωνα φυσικά είναι το σερί να μεγαλώσει στη Λευκωσία και για πρώτη φορά φέτος να πετύχει πέντε διαδοχικά τρίποντα που θα είναι μεγάλη υπόθεση αν το καταφέρει ενόψει και της συνέχειας.

Οι διαδοχικές νίκες και οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας στα ντέρμπι έχουν ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο του Απόλλωνα που ετοιμάζει μαζική εξόρμηση την Κυριακή για τη Λευκωσία. Χθες ξεκίνησε η προπώληση των 2200 εισιτηρίων που έχουν στη διάθεσή τους για το Νότιο πέταλο οι κυανόλευκοι και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις λένε ότι μπορεί και να εξαντληθούν όλα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ το μαθητικό και διατίθενται στο Apollon Official Store.
Θετική εξέλιξη με Βασιλείου

Ευχάριστα νέα για τον Σωφρόνη Αυγουστή στη χθεσινή προπόνηση. Ο Γιώργος Βασιλείου προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (20/11 κόντρα στην Καρμιώτισσα) σε φουλ ρυθμούς και αυτό σημαίνει ότι προλαβαίνει τον αγώνα με την Ομόνοια και αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Μια πολύ θετική εξέλιξη για τον προπονητή του Απόλλωνα αφού με την επάνοδο του Βασιλείου και τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίει ο Γκόμες έχει γεμίσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όμως, τα ευχάριστα νέα αφορούσαν και τον Αγγελή, ο οποίος επίσης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο διεθνής αμυντικός είχε νοιώσει κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες που όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι και αυτός υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τους πράσινους στη Λευκωσία.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Ζοάο Πέδρο που χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αν συμβεί αυτό ενόψει Ομόνοιας αμφίβολος θα είναι μόνο ο Μπεντόγια (με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του) και εκτός οι Γκίε και Μακρίδης.

Κορυφαίο το γκολ του Πίεχ
Το γκολ του Αρκάδιους Πίεχ το περασμένο Σάββατο αναδείχθηκε ως το κορυφαίο της 18ης αγωνιστικής. Ο Πολωνός έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βάζει δύσκολα στον προπονητή του, αφού κόντρα στην Ομόνοια επιστρέφει και Μάγκλιτσα από την τιμωρία του, ο οποίος με την σειρά του είχε σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιγνίδια πριν απουσιάσει από το τελευταίο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ένα πολύ ευχάριστο πρόβλημα να διαχειριστεί και θα επιλέξει τον επιθετικό εκείνο που θα ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο που θα ετοιμάσει για το ΓΣΠ.

Οι φίλοι του Απόλλωνα θα μπορούν να προμηθευτούν τη φανέλα των σκόρερ των δυο νικηφόρων ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΕΛ αντίστοιχα στην τιμή των 60 ευρώ, μέχρι το μεσημέρι το Σάββατο (14/10). Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της φανέλας με το τύπωμα του ονόματος και τον αριθμό του ποδοσφαιριστή κοστίζει συνολικά 81 ευρώ (69+12).

Φώτης Παπουλής, Άλεξ Ντα Σίλβα, Άντον Μάγκλιτσα και Αρκάντιους Πιέχ είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι σκόραραν στα δυο ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα