Έχει τις απαιτήσεις του

ΑΡΗΣ
Χωρίς προβλήματα ο Άρης υποδέχεται σήμερα την ΑΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιγνίδι για το κύπελλο και ως στόχο έχει να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα που θα αφήσει ανοικτή την υπόθεση πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού σε δύο εβδομάδες. Φυσικά η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν στον θεσμό του κυπέλλου.

Για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας η χθεσινή

προπόνηση επεφύλασσε ευχάριστα νέα, αφού έχει στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα τους Γιούσεφ και Άλβαρες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι πανέτοιμοι για να προσφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μαρτίδης έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του.

Τα νέα χθες έγιναν καλύτερα και από το γεγονός ότι η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως εγγράφηκε κανονικά στη δύναμη του Άρη ο Σουηδός αμυντικός Ράσμους Σιοστέντ. Φυσικά ο 25χρονος στόπερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα αφού την Παρασκευή θα μπει στον κατάλογο που δηλώνεται στην ΚΟΠ όμως υπολογίζεται κανονικά για τον πολύ σημαντικό (ίσως τον σημαντικότερο) αγώνα πρωταθλήματος της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΖ στο Παφιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα