«Μίλησα με Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Σίτι»

Ο Μάρτιν Όντεγκορ παραδέχθηκε πως είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι πριν κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του αποδεχόμενος την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο νεαρός Νορβηγός -που έχει δηλωθεί στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ- δεν απέκλεισε κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ζινεντίν Ζιντάν.

«Επισκέφτηκα την Λίβερπουλ και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Και από τις τρεις πλευρές όλα ήταν πολύ καλά, αλλά η επιλογή μου ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και

χαίρομαι γι' αυτό. Είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκεσαι εάν θέλεις να γίνεις καλύτερος ποδοσφαιριστής. Έχω το 10 στην Καστίγια και είναι μεγάλη ευθύνη. Αλλά αυτό μου αρέσει και θέλω να το χαρώ.

Ίσως στο μέλλον να παίξω στην Αγγλία. Ο χρόνος θα δείξει. Για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος με τον σύλλογο που βρίσκομαι και την κατάσταση εδώ. Ο Ζιντάν είναι ένας σπουδαίος κόουτς και ένας σπουδαίος άνθρωπος από τον οποίο μπορείς να μάθεις πράγματα. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και είναι προνόμιο να δουλεύεις μαζί του» δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα