Ομόνοια: Ποιος θα συμπληρώσει την τριπλέτα;

Κίλιαν Σέρινταν και Αντρέ Σκέμπρι είναι δυο από τους έξι ποδοσφαιριστές (Ασίς, Λιομπζιανίτσε, Παναγή και Ράμος) που δεν έχασαν ούτε λεπτό στους δυο αγώνες με Σαλαμίνα και Εθνικό.


Ο Κώστας Καϊάφας στηρίζεται πολύ στην ποιότητα των δυο επιθετικών αφού αμφότεροι μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Το πιο σημαντικό για τον τεχνικό των πρασίνων είναι το γεγονός ότι μπορούν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να αλλάζουν θέσεις στην «τριπλέτα» της επίθεσης, κάτι που όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι η φιλοσοφία του στην Ομόνοια.

Το ερωτηματικό

για την επιθετική γραμμή της Ομόνοιας είναι το ποιος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει τον παρτενέρ των δυο. Πάντως και στους δυο αγώνες προτιμήθηκε ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ωστόσο στη συνέχεια μπήκε σαν αλλαγή ο Μπαντιμπανγκά που με την πάροδο του χρόνου ανεβάζει τον βαθμό ετοιμότητας του. Με δεδομένο ότι στη θέση αυτή μπορούν να δώσουν λύσεις τόσο ο Κίρμ όσο και ο Ράμος (που μεταφέρθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας), ο Κώστας Καϊάφας έχει πολλές επιλογές έτσι ώστε να επιλέξει τον παρτενέρ των Σέρινταν και Σκέμπρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα