Λ/σος: Απειλές κατά ενοικιαστών – «Θα σας κάψουμε με τα μωρά σας»

«Άνθρωποι της νύχτας απειλούν, κτυπούν τις πόρτες το βράδυ, η ώρα δυο το πρωί, λέγοντάς τους "ή θα φύγετε ή θα σας κάψουμε με τα μωρά σας"». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ ο πρόεδρος της «Κίνησης Ενάντια στα Υπερβολικά Ενοίκια» Λευτέρης Γεωργίου.

«Την επομένη ημέρα τής έσκισαν και τα λάστιχα του αυτοκινήτου της για να φύγει και να το διπλό-ενοικιάσουν», σημείωσε.

Ασύλληπτα ήταν και τα όσα υποστήριξε ο Ζήνωνας Νικολαΐδης, Νομικός Σύμβουλος της Κίνησης Ενάντια στα Υπερβολικά Ενοίκια.

«Μας

έτυχε περίπτωση παρόμοια, στην οποία είπαν στην κοπέλα “θα σου κόψουμε την κεφαλή σου αν δεν φύγεις”, επειδή είναι χαμηλό το ενοίκιο με το οποίο μένει μέσα», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, υπήρξαν περιπτώσεις όπου ιδιοκτήτες απείλησαν οικογενειάρχες, λέγοντάς τους ότι γνωρίζουν σε ποιο σχολείο πηγαίνουν τα παιδιά τους.

«Συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, στην προσπάθειά του να διώξει την οικογένεια που έχει μέσα με το λογικό ενοίκιο, καλοπληρωτές πάντα, αφαίρεσαν τον ηλιακό από πάνω από την πολυκατοικία, για να τους κάνουν τη ζωή τους δύσκολη και να φύγουν», ανέφερε.

Οι πλείστες των περιπτώσεων αυτών καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, σύμφωνα με τους ίδιους.

Ο κ. Γεωργίου, ερωτηθείς αν έμεινε ευχαριστημένος από τη συνάντηση που έγινε στη Βουλή για τα ζητήματα των υψηλών ενοικίων, δήλωσε: «Όχι. Για να είμαι ειλικρινής, θυμήθηκα μια συνεδρίαση που κάναμε στην πρώτη του Δημοτικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα