Η διοργάνωση Blockchain Start-ups έρχεται στην Κύπρο

9 και 10 Μαΐου 2018, Ξενοδοχείο Atlantica Oasis, Λεμεσός

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για Blockchain Start-ups έρχεται στην Κύπρο – Με γνωστούς ομιλητές από όλο τον κόσμο και την πρώτη μάχη ICO με βραβείο πάνω απο $250,000.

Το iCoin Summit, θα φιλοξενήσει την πρώτη παγκόσμια μάχη ICO

με βραβείο μια συλλογική επένδυση στο νικητή. Το iCoin Summit έρχεται στην Κύπρο και θα παρουσιάσει περισσότερους από 30 γνωστούς ομιλητές στον χώρο και 16 διαγωνιζόμενες εταιρείες μεταξύ άλλων.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση υποστηρίζεται από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο των ICO, την 7Marketz Inc και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στην Λεμεσό, στις 9 και 10 Μαΐου 2018.

Η ραγδαία αυξανόμενη δραστηριότητα στον χώρο του blockchain απαιτεί ένα τέτοιο γεγονός, ούτως ώστε να συγκεντρώσει την κοινότητα των οπαδών των κρυπτο-νομισμάτων σε μια σπάνια ευκαιρία εκμάθησης και δικτύωσης που φιλοξενείται από έναν από τους πιο δραστήριους εμπορικούς κόμβους του κόσμου, τη Λεμεσό. Το iCoin Summit προσέλκυσε την προσοχή μεγάλων ονομάτων του χώρου και συνεργάστηκε με κορυφαίους εκδοτικούς ομίλους όπως το CoinMarketCap, το CoinTelegraph, το ICOwatchlist και το Webrazzi.

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν για τη νέα τεχνολογία του blockchain μέσω ομιλιών και συζητήσεων σε ποικίλα θέματα, από τα κορυφαία μυαλά της βιομηχανίας όπως τον Benjamin Biliski από τον όμιλο NAGA ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη κατηγορία Forbes 30 under 30, και τον πιο περιζήτητο σύμβουλο για ICOs, Yagub Rahimov ο οποίος υπήρξε οραματιστής από την έναρξη των κρυπτο-νομισμάτων το 2009.

Αυτό που κάνει το iCoin Summit ξεχωριστό είναι η μάχη μεταξύ των νεοσύστατων εταιριών που βρίσκονται στην διαδικασία άντλησης κεφαλαίων μέσω ICO (Initial Coin Offering) καθώς και το έπαθλο, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο έπαθλο που προσφέρθηκε ποτέ για τέτοιο σκοπό. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, οι παρευρισκόμενοι θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία για τον νικητή του κάθε γύρου. Οι διαγωνιζόμενες εταιρίες θα παρουσιάσουν τα projects τους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες και θα αγωνιστούν για το μεγάλο βραβείο μέσω τεσσάρων διαφορετικών γύρων.

Παρά τις επικρίσεις για τις επενδύσεις σε ICO, το iCoin Summit θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον χώρο φέρνοντας μεγάλα ονόματα για ανοικτές και ειλικρινείς συζητήσεις για όλες τις πτυχές των ICO επενδύσεων. Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα icoinsummit.com. Εκατοντάδες συμμετέχοντες έχουν ήδη εγγραφεί. Οι θέσεις για τους συμμετέχοντες και τις εταιρείες που συμμετέχουν εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα.

Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό Capital Today .

Keywords
Τυχαία Θέματα