Η ομολογία-παραδοχή του 33χρονου Τζιωνή – "Τους σκότωσα"

Έξι γραμμές. Σε έξι γραμμές ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής ομολόγησε στην ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομολογία αυτή, ήταν αποτέλεσμα πολύωρης ανάκρισής του το βράδυ της Πέμπτης 03 Μαΐου.

Διπλό φονικό:Τα εξαφανισμένα κομμάτια παζλ&αυτά που μένουν

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ειπώθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου από τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του διπλού φονικού, Υπαστυνόμο Κουμέττο Κουμέττου, «ο

ύποπτος ανακρίθηκε γραπτώς και αφού του επεστήθη η προσοχή του στο Νόμο παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τα δυο θύματα και οδήγησε την Αστυνομία στην οικία των θυμάτων όπου υπέδειξε τον τρόπο που εισήλθε στην οικία και επίσης τα σημεία που διέπραξε τα αδικήματα της παρούσας υπόθεσης.

Τα βήματα που θα ρίξουν αυλαία στο ματωμένο 15μερο

To Sigmalive σήμερα κάλυψε λεπτό προς λεπτό τη δικαστική διαδικασία. Δείτε όλες τις σημερινές αναφορές ΕΔΩ

Περαιτέρω στην κατάθεσή του ενέπλεξε και τα άλλα τρία πρόσωπα που τελούν σε προσωποκράτηση για την παρούσα υπόθεση».

Ο 33χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη του διπλού φονικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας ο 33χρονος παρακολούθησε την διαδικασία κοιτώντας κατάματα τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας.

Υπήρξαν ωστόσο στιγμές που ο 33χρονος βούρκωνε ενώ μικρή αντίδραση εκ μέρους του καταγράφηκε κατά την στιγμή που ο Υπαστυνόμος ανέφερε την γραπτή του ομολογία για διάπραξη του φονικού. Εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου βρίσκονταν μέλη της ανακριτικής ομάδας ενώ τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση του 33χρονου, πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονταν περιμετρικά ως συνοδεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα