Διπλό φονικό:Τα εξαφανισμένα κομμάτια παζλ&αυτά που μένουν

Ως ένα από τα πολυδαίδαλα εγκλήματα που κλήθηκε τα τελευταία χρόνια να αντιμετωπίσει η Αστυνομία και οι ανακριτές της κρίνεται το διπλό φονικό της Ζαλόγγου 7.

Κι αν στην αρχή όλα έμοιαζαν ως ένα θολό τοπίο παρμένο από ταινία θρίλερ, οι επόμενες μέρες δυστυχώς επιβεβαίωσαν την πρώτη εικόνα. Σωρεία καταθέσεων αλλά και ερευνών οδήγησαν τους ανακριτές στα χνάρια του ανθρώπου ο οποίος εν τέλει και μετά από 1 εβδομάδα κράτησης, ομολόγησε την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος.

Η ομολογία-παραδοχή του 33χρονου

Τζιωνή – "Τους σκότωσα"

To Sigmalive σήμερα κάλυψε λεπτό προς λεπτό τη δικαστική διαδικασία. Δείτε όλες τις σημερινές αναφορές ΕΔΩ

Αναπάντητα ερωτήματα ωστόσο προκύπτουν κατά την δεύτερη διαδικασία προσωποκράτησής του 33χρονου. Τα ερωτήματα αυτά προφανώς και πηγάζουν μέσα από τα προηγούμενα αιτήματα προσωποκράτησης των άλλων τριών υπόπτων. Πρόκειται για ερωτήματα που αφορούν τόσο τα τεκμήρια όσο και τις αρχικές υποδείξεις των υπόπτων στους ανακριτές.

Διαβάστε επίσης: Ο 33χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη του διπλού φονικού

Τα κομμάτια του παζλ που λείπουν κι αυτά που εξαφανίστηκαν

Αρχικός στόχος ήταν σύμφωνα με την μαρτυρία της 21χρονης συμβίας του 33χρονου το χρηματοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν στο σπίτι του ζεύγους. Αυτά τα ανέφερε κατά την γραπτή της μαρτυρία μετά από τη σύλληψή της. Όπως προέκυψε, αυτοί ήξεραν που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

- Κατά το σημερινό αίτημα ανανέωσης της προσωποκράτησης του 33χρονου, ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας δεν ανέφερε κάτι τέτοιο στον όρκο του. Όπως προκύπτει, απ’ αυτή την εξέλιξη, άγνωστο παραμένει το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.
- Άφαντο εξακολουθεί να παραμένει το πορτοφόλι του 60χρονου το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό αλλά και πιστωτικές κάρτες οι οποίες σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.
- Καμιά αναφορά δεν έγινε κατά το σημερινό αίτημα ανανέωσης της προσωποκράτησης του 33χρονου για το φονικό όπλο καθώς επίσης και για τα ρούχα, τα οποία ο ίδιος είχε υποδείξει στους ανακριτές ότι βρίσκονταν στο πατρικό του σπίτι.
- Αναφορικά με το ζεύγος παπουτσιών τα οποία αρχικά αναφέρθηκε ότι βρίσκονταν εντός της οικίας, αυτά σύμφωνα με το σημερινό αίτημα ανανέωσης της προσωποκράτησης βρίσκονταν έξω απ’ το σπίτι.
- Παράλληλα, ο 33χρονος δεν έχει δώσει σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, λεπτομέρειες αναφορικά με το ποιος είναι ο «άνθρωπος που είχε από μέσα, ο οποίος θα βοηθούσε», στη δουλειά την οποία θα έκανε και θα έβγαζε πολλά λεφτά, όπως ισχυρίστηκε δηλαδή σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία και η ανακριτική ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, περαιτέρω λεπτομέρειες και πιθανές απαντήσεις, πιθανόν να προκύψουν τις αμέσως επόμενες μέρες όπου και θα οδηγηθούν για ανανέωση κράτησης οι υπόλοιποι 3 ύποπτοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα