"Σεισμός" στην Ευρωλίγκα - Η ιστορική συνάντηση του Βελιγραδίου και οι "φωνές" υπέρ Γιαννακόπουλου

13:08 4/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την επίσκεψη του στο Βελιγράδι τις ημέρες του φάιναλ φορ προκειμένου να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των ομάδων που έχουν συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα. Κι εκεί θα έχει... αποκαλύψεις.

Οι χθεσινές του δηλώσεις στο ξενοδοχείο Χίλτον "κρύβουν" πολλά. Δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα του Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος δεν μπορεί να παραμένει για πάντα στο απυρόβλητο. Και ο Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να βρει συμμάχους σε αυτή τη "μάχη" που δίνει.

Οι υπόλοιπες

ομάδες ναι μεν έβγαλαν χθες αυτή την ανακοίνωση, αλλά δεν είναι όλοι ταυτισμένοι με αυτή. Και περιμένουν με τη σειρά τους να δουν τι έχει να τους πει ο Γιαννακόπουλος για να καθορίσουν κι εκείνοι την πορεία τους από εδώ και στο εξής. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν στο ραντεβού του Βελιγραδίου υπάρξουν "φωνές" εναντίον του Μπερτομέου και από άλλες ομάδες.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες για τη συμπεριφορά των διαιτητών από πολλές ομάδες. Γενικά η Ευρωλίγκα έχει ένα... θεματάκι όσον αφορά τους διαιτητές, το οποίο πρέπει να λύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυρετώδεις προετοιμασίες και αλλαγές στο ΟΑΚΑ ενόψει Final Four (vid)

"Βόμβα" στη Euroleague: Δέκα ομάδες ζητούν αποπομπή Γιαννακόπουλου και παραμονή Παναθηναϊκού

Keywords
Τυχαία Θέματα