''Ο ΑΠΟΕΛ έχει μια ευκαιρία για να σβήσει αρκετά πράγματα''

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ και την ανάγκη των βαθμών μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Για εμάς η ανάγκη δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε δυο νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να έχουμε 86 βαθμούς μέχρι το τέλος. Αυτό που κάναμε με τον Απόλλωνα δεν μας έχει δώσει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το 2Χ3».

«Αν καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη

με την ΑΕΛ ισοφαρίζουμε την βαθμολογική επίδοση στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Μπορούμε και για την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Και κίνητρα υπάρχουν και είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

«Ο πρωταθλητής είναι αυτός που παίρνει τους περισσότερους βαθμούς. Με την ΑΕΛ στο Τσίρειο φέραμε ισοπαλία και με την Ανόρθωση ηττηθήκαμε στο ΓΣΠ».

«Αν κάποιος αναλογιστεί τα προβλήματα που υπάρχουν και την πίεση αντισταθμίζονται τα πράγματα. Έχοντας μια εμφάνιση και δίκαιη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα έχεις την υποχρέωση να κάνεις την ίδια εμφάνιση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μια ευκαιρία για να σβήσει αρκετά πράγματα που έγιναν στην φετινή σεζόν».

«Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε πάρα πολύ αμφισβήτηση, που έχει να κάνει με την αξία των παικτών τι έχει δείξει αγωνιστικά. Σαφώς ξέρουμε που υπάρχουν ευθύνες εντός της ομάδας και εκτός της ομάδας. Παράδειγμα είναι οι τραυματισμοί στην ομάδα. Όλα αυτά θα μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα με το τέλος της σεζόν».

«Είμαστε γύρο στα 1500 εισιτήρια και ευελπιστούμε πως θα φτάσουμε τις 2000 στο Τσίρειο».

Για την ανακοίνωση της ΚΟΠ: «Είναι κάτι το οποίο θα αξιολογήσουμε . Κάναμε αρκετές φορές την σκέψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Θα το δούμε στη συνέχεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα