Για την... 50άρα του Ρούνεϊ

Χαρακτήρα γιορτής θα έχει το αποψινό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας κόντρα στην Ελβετία στο «Γουέμπλεϊ», με τα «τρία λιοντάρια» να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση του Euro 2016 και τον Γουέιν Ρούνεϊ να ψάχνει το 50ο γκολ που θα τον στείλει μόνο πρώτο στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον μετά το ευρύ 6-0 επί του Σαν Μαρίνο, το απόγευμα του Σαββάτου, έγινε η πρώτη που πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά

του Euro 2016 που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία. Η συνέπεια, η σοβαρότητα και η σταθερότητα που παρουσίασε η Αγγλία στις εμφανίσεις της σε αυτή την προκριματική φάση, την έκαναν από την αρχή να είναι αφεντικό του ομίλου της και δικαίως οδηγήθηκε πρώτη και καλύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σήμερα, το μοναδικό ενδιαφέρον στο ματς με τους Ελβετούς είναι το... κυνήγι του Ρούνεϊ για το 50ο γκολ που θα τον κάνει τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, έχοντας ισοφαρίσει αυτή τη στιγμή την κορυφαία επίδοση από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με τα 49 τέρματα με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο κόσμος θα χειροκροτήσει και θα αποθεώσει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, η ζήτηση των εισιτηρίων δεν ήταν τόσο θερμή όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι της FA...

Οι Ελβετοί επικράτησαν με δραματικό τρόπο της Σλοβενίας το περασμένο Σάββατο ανατρέποντας στο φινάλε το σκορ από 2-0 σε 3-2 για να πάρουν πολύτιμη νίκη για τον 5ο όμιλο και χρειάζονται ακόμα τέσσερις βαθμούς για να περάσουν στο Euro 2016, καταλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή τη δεύτερη θέση στο γκρουπ τους.

Στα αγωνιστικά, ο Μάικλ Κάρικ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να ακολουθήσει θεραπεία που θα του συστήσει το ιατρικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ, με τον Τζόντζο Σέλβεϊ να παίρνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη θέση του έμπειρου χαφ των «κόκκινων διαβόλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα