Φανούριος: Ο ηγέτης Αυγουστή, το ντέρμπι και ο Ιανουάριος

"Η ομάδα έχει ανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, κοιτάμε στα μάτια μεγάλους αντιπάλους, κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε στο παρελθόν", δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον προπονητή τους Σοφρώνη Αυγουστή για το έργο που εκτελεί στον Απόλλωνα. Όσο για τη μεταγραφική του Ιανουαρίου, δήλωσε ότι είναι δύσκολο να προβεί ο Απόλλωνας σε κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Η επόμενη ημέρα μάς βρίσκει με την προσοχή στραμμένη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για την ομάδα μας, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Αποκτάς σημαντικά οφέλη, όπως η νοοτροπία και η εξοικείωση αντιπάλων σε αυτό το επίπεδο. Η ομάδα έχει ανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, κοιτάμε στα μάτια μεγάλους αντιπάλους, κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε στο παρελθόν. Είναι η αντίδραση που δείχνει η ομάδα. Ο κ. Κίρζης χαρακτήρισε την ομάδα ως ομάδα του προπονητή, είναι ο εμπνευστής μας, ο ηγέτης μας, που μας καθοδηγεί με μαεστρία. Ασχολείται σχολαστικά με κάθε λεπτομέρεια και μαζί με το πάθος του έχουμε καταπληκτικό συνδυασμό.

Τεράστιος Βάλε, 31 συμμετοχές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κορυφαίος στη σχετική λίστα. Άψογος επαγγελματίας, δεν δημιούργησε το παραμικρό, ευελπιστούμε να τον έχουμε μαζί μας και στα επόμενα χρόνια, για να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας.

Ντέρμπι τριπλής παραλαγγής, απέναντι σε ομάδα με τους ίδιους στόχους μαζί μας. Έχει μεγαλώσει πολύ σαν ομάδα, πάντα μας φιλοξενούν άψογα, ο καλύτερος ας κερδίσει. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδια.

Πιτιάν, Μακρίδης εκτός, οι υπόλοιποι μέσα. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ο Ζάντερ.

Δεν έχουμε επιλογή, είναι δύσβατος ο δρόμος για τον Μάιο, η πολλή ανάλυση κάνει κακό.

Όπως είναι το υφιστάμενο ρόστερ του Απόλλωνα, πολύ χλωμό το βλέπω για μεταγραφές τώρα τον Ιανουάριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα