Έτοιμα τα εκδοτήρια εισιτηρίων ενόψει ΑΕΛ (σημαντικές πληροφορίες)

Έτοιμα να εξυπηρετήσουν τον κόσμο της Ανόρθωσης που θα βρεθεί στο γήπεδο τη Δευτέρα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την ΑΕΛ (17/9, 19:00), είναι τα εκδοτήρια εισιτηρίων στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Σημειώνεται πως για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των οπαδών μας θα ανοίξουν συνολικά 8 εκδοτήρια εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα ανοίξουν τέσσερα εκδοτήρια στη Δυτική κερκίδα, ένα στην Ανατολική, ένα στη Βόρεια, ένα στα VIP Boxes της Δυτικής και

ένα στα VIP Boxes της Ανατολικής, ενώ θα υπάρχουν και δύο συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου.

Υπενθύμιση για τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Παρ’ όλα αυτά, καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας όπως αξιοποιήσει την διαδικτυακή προπώληση μέσω του anotickets.com, όπως και την προπώληση από τα γνωστά σημεία σε Λάρνακα (Κατάστημα Αναμνηστικών), Λεμεσό (Θεμιστόκλειο) και Παραλίμνι (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια) για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας τη μέρα του αγώνα.

Διευκρινίσεις σε σχέση με τις ηλικιακές κατηγορίες εισιτηρίων

Ενεργοποίηση εισιτηρίων διαρκείας (συσχέτιση με κάρτα φιλάθλου)

Όσον αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα https://online.theasis.cy.net/koa/team/anorthosi/ και να εισαγάγουν τον γραμμωτό κώδικα (barcode) του εισιτηρίου διαρκείας τους, τον αριθμό ταυτότητάς τους και τον αριθμό της κάρτας φιλάθλου τους στα τρία πλαίσια εισαγωγής κειμένου, έτσι ώστε να συσχετίσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους με την Κάρτα Φιλάθλου τους. Σε διαφορετική περίπτωση, η είσοδος τους στο γήπεδο δεν θα μπορεί να γίνει κατορθωτή.

Σημειώνεται πως η επίδειξη Κάρτας Φιλάθλου κατά την είσοδο στο γήπεδο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, τόσο για όσους αγοράσουν μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα όσο και για αυτούς που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα