ΑΠΟΕΛ: Ένας μήνας, έξι αγώνες, πέντε γκέλες!

Από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ έδωσε έξι αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη. Τέσσερις για το πρωτάθλημα και δύο για τους ομίλους του Europa League. Ο απολογισμός των αγώνων του διαστήματος αυτού κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί κακός. Τέσσερις ήττες από Αστέρα Τρίπολης, Σάλκε, Ανόρθωση και Απόλλωνα, μια ισοπαλία στο αιώνιο ντέρμπι και μια νίκη

με αρκετές δυσκολίες επί της ουραγού Αγίας Νάπας.

Αυτός είναι ο απολογισμός των «γαλαζοκιτρίνων» τον τελευταίο μήνα και φυσιολογικά ο προβληματισμός στις τάξεις του κόσμου υπάρχει. Διότι δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτά τα αποτελέσματα οι φίλοι και οι διοικούντες την εταιρεία, την ώρα που έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές και τη τεχνική ηγεσία. Δικαιολογημένα όλοι ψάχνουν να βρουν το λάθος, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα μέσα σε λίγες ημέρες. Μπορεί σε ορισμένα παιγνίδια να άξιζε καλύτερης τύχης ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η ουσία είναι πως δεν κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε. Και έτσι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου απώλεσε την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Κετσπάγια όπως και οι ποδοσφαιριστές έχουν σαφώς ευθύνες για την κατάσταση που διαμορφώθηκε. Η δυναμική που έκτισαν μέσα από τις πρώτες εννέα αγωνιστικές ανήκει στο παρελθόν και για να την ανακτήσουν εκ νέου, θα πρέπει να κτίσουν νικηφόρο σερί, με καλές εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα