Aπόλλων: Φανερώνει τις σκέψεις του ο Πέδρο

Η σημερινή προπόνηση αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του Πέδρο Εμάνουελ, όσον αφορά το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο ντέρμπι της Κυριακής. Είναι δεδομένο ότι θα διατηρηθεί ως σχηματισμός το 4-4-2, αφού μια χαρά λειτούργησε και στο ΓΣΠ σε αγώνα ντέρμπι. Μέσα στο «Τσίρειο» ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να επιβάλει το παιγνίδι του, να πιέσει την Ανόρθωση και σκοπός του είναι να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες παρουσιάσει αμυντικά η ομάδα της Αμμοχώστου για να σημειώσει κάποιο ή κάποια τέρματα που θα του δώσει/ουν

τη νίκη.


Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένεται να γίνουν. Ο Λόπες που αγωνίσθηκε στο δεξιό άκρο τα πήγε πολύ καλά και θα διατηρηθεί και στον αγώνα της Κυριακής. Στο αριστερό άκρο τη θέση διεκδικούν οι Ρομπέρζ και Γκόμες. Ο Γάλλος τα πήγε πολύ καλά στα αμυντικά του καθήκοντα, όμως δεν βοήθησε όπως ήταν λογικό στην επίθεση. Ο Γκόμες μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα στον προπονητή του στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό είναι που θα κρίνει και την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού. Αν επιθυμεί το μπακ του να πάει καλά αμυντικά τότε θα επιλέξει ξανά τον Ρομπέρζ. Αλλιώς θα αγωνιστεί ο Γκόμες.
Φυσικά, σε περίπτωση που επιλεγεί ο Γκόμες τότε υπάρχει ερωτηματικό και για το κέντρο της άμυνας. Γιατί ο Ρομπέρζ δεν έχασε παιγνίδι μέχρι τώρα, ο Βινίσιους μόνο εκείνο με τον Εθνικό λόγω τιμωρίας, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι πλέον και ο Αγγελή. Οι δύο εκ των τριών θα κληθούν από τον προπονητή τους για να στελεχώσουν το κέντρο της άμυνας. Από κει και πέρα άλλες αλλαγές δεν αναμένονται, αφού γενικά είχαν πολύ καλή παρουσία στα τελευταία παιγνίδια και η ομάδα έχει αποκτήσει ισορροπία και σταθερότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα