Γιατί αγαπάμε τα statement earrings;

Μιλώντας για statement earrings ουσιαστικά μιλάμε για ένα και μόνο κομμάτι που μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το στυλ σας. Έτσι κι αλλιώς, φέτος τα σκουλαρίκια αποτελούν ένα από τα πιο δυναμικά αξεσουάρ, που πραγματικά μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στην εμφάνισή σας.

Αυτό το καλοκαίρι τα σκουλαρίκια με ένα ωραίο έντονο κραγιόν στους χρωματικούς τόνους που σας ταιριάζει, αποτελούν

την εγγύηση για ένα αξιόλογο και μοναδικό look!

Αν έχετε κοντά μαλλιά μη φοβάστε να βάλετε σκουλαρίκια, απεναντίας δίνουν πολύ στυλ και παράλληλα φωτίζουν και αναδεικνύουν το πρόσωπο.

Μη φοβάστε επίσης να φορέσετε μεγάλα και έντονα χρωματικά σκουλαρίκια. Είναι καλοκαίρι, το καλοκαίρι σχεδόν όλα επιτρέπονται, η υπερβολή του ταιριάζει και κυρίως του ταιριάζει το χρώμα και η ανεβασμένη διάθεση.

Τέλος μην ξεχνάτε το εξής: εκείνα τα πρωινά που βιάζεστε και δεν ξέρετε τι να φορέσετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό φόρεμα ή ένα τζιν με ένα λευκό μπλουζάκι και σκουλαρίκια και να κάνετε τη διαφορά.

Κυρίως όμως θα ξεχωρίσετε και στις βραδινές σας εξόδους αν δεν ξεχάσετε να φορέσετε τα σκουλαρίκια που τόσο μα τόσο μεταμορφώνουν κάθε outfit.

Long earrings (14,99 €) [Περισσότερα]Σκουλαρίκια φύλλα και λουλούδια (15,95 €) [Περισσότερα]Σκουλαρίκια με λουλούδι (12,95 €) [Περισσότερα]Pompom earrings (7,99 €) [Περισσότερα]Κρίκοι με χρωματικό συνδυασμό (12,95 €) [Περισσότερα]Σκουλαρίκια με μικρές χάντρες (12,95 €) [Περισσότερα]Σκουλαρίκια Κρίκοι Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Ροζ Επιχρυσωμένο (22,50 €) [Περισσότερα]Σκουλαρίκια Κρίκοι Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Ροζ Επιχρυσωμένο (22,50 €) [Περισσότερα]Σκουλαρίκια Κρίκοι Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Επιχρυσωμένο (31,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα