Street style: Καν'το όπως τα μοντέλα!

Όσο εντυπωσιακές είναι στην πασαρέλα, τόσο και ακόμα περισσότερο μπορούν να γίνουν και εκτός αυτής. Ο λόγος για τα πιο γνωστά μοντέλα που απασχολούνται σε μερικούς από τους διασημότερους οίκους μόδας παγκοσμίως.

Με κοινή πολιτική τους το ανεπαίσθητο μακιγιάζ και τα άνετα ρούχα, ονόματα όπως η Gigi Hadid και η Alessandra Ambrosio, μας υπενθυμίζουν ότι είναι και οι ίδιες κορίτσια της διπλανής πόρτας και ότι το στυλ τους μπορείς να το υιοθετήσεις πολύ εύκολα με τις κατάλληλες επιλογές.

Boyfriend Jeans

Η πιο ευκολοσυνδίαστη επιλογή που λατρεύουν τα μοντέλα είναι τα “αγορίστικα” jeans. Συνήθως τα σετάρουν με t-shirts από τις αγαπημένες τους μπάντες ή, διαφορετικά, με ένα χαλαρό crop top και κοσμήματα για πιο casual chic εμφανίσεις. Πάντα, όμως, επιλέγουν την κατάλληλη φόρμα που θα ταιριάζει ακριβώς στο σώμα τους ώστε να το αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο!

Παντελόνι jean. Boyfriend fit (37,46 €) [Περισσότερα]Jean Boyfriend Με Σκισίματα (28,90 €) [Περισσότερα]Boyfriend Jean Patchwork Με Ύφασμα Και Παγιέτες (49,00 €) [Περισσότερα]

Boho style

Οι γήινοι χρωματικοί τόνοι και οι φαρδιές γραμμές είναι χαρακτηριστικά των πιο διαδεδομένων street style εμφανίσεων των πρωταγωνιστριών της πασαρέλας. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και σε φεστιβάλ, όπως η Coachella, η gypsy εκδοχή των ρούχων έχει την τιμητική της. Συνδυάζοντας nude αποχρώσεις με χαλαρές φόρμες μπορείς πολύ εύκολα να έχεις ένα ιδανικό σύνολο για την καλοκαιρινή σου βόλτα.

Φόρεμα boho σε Αλφα γραμμή (44,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα μπλούζα boho (80,00 €) [Περισσότερα]Boho Φόρεμα γυναικείο κοντό με μακρύ μανίκι (32,00 €) [Περισσότερα]

Black & White

Όταν συνεργάζεσαι με τους καλύτερους σχεδιαστές του σύγχρονου κόσμου της μόδας γνωρίζεις εκ των έσω ότι επιστρέφουν πάντα στο κλασικό, λιτό σχέδιο και, ιδίως, στις πιο elegant χρωματικές αποχρώσεις, αυτές του συνδυασμού άσπρου και μαύρου.

Πάνω σε αυτόν τον καμβά, μπορείς να κάνεις ένα outfit να ξεχωρίσει πολύ εύκολα, είτε με κάποιο χρωματιστό αξεσουάρ είτε με τα αγαπημένα σου κοσμήματα και, το πιο σημαντικό, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα!

Μαύρο αμάνικο, ανάγλυφο ζακάρ εφαρμοστό μίνι φόρεμα (19,00 €) [Περισσότερα]Λευκό Τζιν (34,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο σορτς ψηλόμεσο (15,90 €) [Περισσότερα]

Jewelry

Τα κοσμήματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη συλλογή ενός μοντέλου γιατί είναι η πιο εύκολη λύση όταν θέλει να έχει ένα κομψό αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Είτε αυτά είναι πιο μίνιμαλ είτε statement, φοριούνται με κάθε outfit και αποτελούν την προσωπική υπογραφή της κάθε γυναίκας στο σύνολο που επιλέγει.

Εδώ σου έχω συγκεντρωμένα κοσμήματα που μπορείς να τα φοράς κάθε μέρα και αποτελούν πραγματική επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου!

Σκουλαρίκια Arabian Tassels (9,90 €) [Περισσότερα]Βραχιόλι με λεπτή αλυσίδα και κρίκο διακοσμημένο με ζιργκόν (4,49 €) [Περισσότερα]Κολιέ με διακριτικό ματάκι από ρόζ επιχρυσωμένο ασήμι (25,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai