5 ιδανικά outfits για club

Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ’ ένα μυστικό, μόνα ή δυο δυο.

Όμως πριν από αυτό, κάνουν τη ντουλάπα άνω κάτω! Έτσι κάνω και γω και συ και όλες μας.

Οι κανόνες είναι απλοί. Φόρα άνετο παπούτσι που να μπορείς να το υποστηρίξεις και ντύσιμο ελαφρύ γιατί ακόμη και αν έξω έχει -10, μέσα στο club θα ζεσταθείς.

Ακολουθούν 5 υπέροχα outfits που θα σε συνοδεύσουν επάξια στις πιο ξέφρενες στιγμές σου…!

Outfit #1: I’m a Barbie girl!

Όμορφη, γλυκιά και sexy σε ένα σύνολο

που αναδεικνύει την πιο girly πλευρά σου. Με ροζ βινύλ φούστα και διάφανο λευκό top (προσοχή στο τι θα φοράς από μέσα), σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη! Ροζ πέδιλα με χοντρό τακούνι για σταθερό πάτημα και έτοιμη να τα δώσεις όλα στον χορό.

Μπλούζα διαφάνεια κοντό μανίκι (12,99 €) [Περισσότερα]Φούστα vinyl ροζ (20,90 €) [Περισσότερα]Γυναικεία πέδιλα καστόρ με laces ψηλοτάκουνα μπεζ (28,90 €) [Περισσότερα]

Outfit #2: The cool kid!

Χαλαρή, άνετη και ωραία με ένα βελούδινο crop top με βολάν και boyfriend jeans. Και βέβαια για να απογειώσεις το look προσθέτεις κάτι φανταστικά σανδάλια στην ίδια απόχρωση με το top.

Crop Top (24,90 €) [Περισσότερα]Τζιν ψηλόμεσο με έντονα σκισίματα (34,95 €) [Περισσότερα]Sante πέδιλο σαμπώ από συνθετικό καστόρι και διαφάνεια (69,00 €) [Περισσότερα]

Outfit #3: The sexy one!

Βαθύ ντεκολτέ με ένα φανταστικό πουκάμισο και δέσιμο μπροστά, στενή pencil φούστα που αναδεικνύει τις καμπύλες… τι άλλο θες; Φυσικά ψηλά παπούτσια με λουλουδάτες λεπτομέρειες στο τακούνι και έτοιμη για να συγκινήσεις τα πλήθη!

Crop top πουκάμισο με δέσιμο (28,00 €) [Περισσότερα]Μίντι Φούστα Pencil (25,70 €) [Περισσότερα]Κεντημένα σουέτ πέδιλα με τακούνι ύψους (29,00 €) [Περισσότερα]

Outfit #4: Θα 'σαι σαν να μπαίνει η άνοιξη!

Ανάλαφρη, με άλλο αέρα και λουλουδάτη. Σε αυτό το σύνολο συνδυάζονται δυο διαφορετικά floral μοτίβα και δημιουργούν κάτι υπέροχο!

Πουκάμισο cropped ριγέ (21,99 €) [Περισσότερα]Μίντι Τύπου Σατινέ Φούστα (39,90 €) [Περισσότερα]Πέδιλο με χαμηλό τακούνι και κέντημα (39,95 €) [Περισσότερα]

Outfit #5: The icon!

Στενό κολλητό φόρεμα που αναδεικνύει το σώμα και πέδιλα με κορδόνια που κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά! Με αυτό το outfit θα περάσεις σίγουρα υπέροχα!

Φόρεμα κολλητό (40,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Με Κορδόνια Που Δένουν Χιαστί (19,00 €) [Περισσότερα]

Καλή διασκέδαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα