Τι θα φορέσεις στο γάμο που είσαι καλεσμένη;

Μέτα από τον βασιλικό γάμο νομίζω ήρθε η στιγμή να αποφασίσουμε κι εμείς τι θα φορέσουμε στον γάμο που είμαστε καλεσμένοι. Θα ξεκινήσουμε με κάποιους γενικούς κανόνες.

Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει σε σχέση με παλιά. Δεν ντυνόμαστε πλέον υπερβολικά γιατί υπάρχει φόβος να ξεπεράσουμε και την νύφη. Τα βαριά υφάσματα και οι μεγάλες πέτρες από την κορυφή μέχρι τα νύχια έχουν δώσει τη θέση τους σε αέρινα, με κίνηση υφάσματα.

Επιπλέον, κάτι που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του ρούχου είναι το στυλ και

η τοποθεσία του γάμου. Σε ένα γάμο σε νησί θα φορέσεις πιο ήπιους τόνους, αέρινα, άνετα υφάσματα ακόμα και σανδάλια. Σε ένα γάμο στην πόλη μπορείς να βάλεις πιο έντονα χρώματα, λίγο πιο γυαλιστερά υφάσματα και πέδιλο με ψηλό τακούνι.

Κάτι ακόμα που νομίζω θα σας βοηθήσει είναι ότι δεν θέλουμε ένα sexy σύνολο. Οπότε μην ταυτίσετε το ρούχο που μπορεί να φορέσετε σε ένα club με το ρούχο που θα φορέσετε σε ένα μυστήριο, παρότι μπορεί να έχει πάρτι μετά.

Κάτι τελευταίο. Το γεγονός ότι είστε πρώτου βαθμού συγγενείς ή κουμπάροι δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορέσετε κάτι υπερβολικό ειδικά αν δεν το υποστηρίζετε και δεν είναι το στυλ σας. Μια κομψή, απλή αλλά με άποψη και στυλ επιλογή μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες .

Ας προχωρήσουμε στους συνδυασμούς...

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ξεκινήσω από τα φορέματα. Έχετε πολλές επιλογές : maxi, midi, mini, φλοράλ, μονόχρωμα, με μοτίβα, έντονα και σε παστέλ αποχρώσεις.

Φόρεμα Cocktail Με Patchwork Υφασμάτων (119,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Δαντελένιο Με Καμπάνα Μανίκι (59,00 €) [Περισσότερα]Μίνι Φόρεμα (89,90 €) [Περισσότερα]Maxi Φόρεμα (89,90 €) [Περισσότερα]ASOS DESIGN one shoulder midi dress with floral and stripe print (62,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα εμπριμέ με σχέδιο στην πλάτη (79,90 €) [Περισσότερα]

Μια όμορφη επιλογή είναι οι ολόσωμες φόρμες.

Fashion Union Tea Jumpsuit With Button Front In Vintage Floral (52,99 €) [Περισσότερα]Ολόσωμη Φόρμα (89,90 €) [Περισσότερα]

Φόρμα ακόμα και σορτσάκι αλλά θέλει προσοχή, μην φανεί πρόχειρο. Το συγκεκριμένο έχει ουρά από πίσω, γι' αυτό είναι μια πρωτότυπη επιλογή.

Ασύμμετρο ολόσωμο σόρτς (89,90 €) [Περισσότερα]

Φούστα με τοπ. Ένα κομψό και έξυπνο outfit. Αν έχετε έναν άλλο γάμο μπορείτε να φορέσετε ένα άλλο τοπ και να ξαναβάλετε τη φούστα ή και το αντίθετο.

New Look Lace Skirt Co-Ord (25,99 €) [Περισσότερα]Little Mistress Midi Tulle Prom Skirt (58,99 €) [Περισσότερα]ASOS DESIGN Cami Top With Sequin Embellishment (34,99 €) [Περισσότερα]ASOS DESIGN swing cami with double layer (16,99 €) [Περισσότερα]

Τελευταία πρόταση, μια δροσερή παντελόνα με ένα τοπ.

High-waist palazzo trousers (39,99 €) [Περισσότερα]ASOS DESIGN tall lace crop top (32,49 €) [Περισσότερα]Ted Baker Chatsworth Bloom Bell Sleeve Top (141,99 €) [Περισσότερα]

Δύο ζευγάρια παπούτσια που αν έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά για τις περισσότερες εμφανίσεις είναι:

Γυναικεία πέδιλα (75,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία πέδιλα (75,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα