Κόρτνεϋ Πάρκερ: Οι νέες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Μάστορα και ο καρκίνος που “χτύπησε” τους γονείς της

Συνέντευξη στο Πρω1νό παραχώρησε η Κόρτνεϋ Πάρκερ, η οποία μίλησε για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και τους γονείς της, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

Η τραγουδίστρια και χορογράφος, αποκάλυψε πως ήρθε στην Ελλάδα για τρεις μήνες να δουλέψει με την Έλενα Παπαρίζου και τελικά, συμπλήρωσε ήδη 8 χρόνια εδώ. Μάλιστα, στην Ελλάδα είναι και οι γονείς της, τους οποίους λατρεύει. Αναφερόμενη

στον πατέρα της, είπε: “Με τον μπαμπά μου είμαστε το ίδιο. Περπατάμε το ίδιο, έχουμε τα ίδια πόδια και τον ίδιο πωπό”!

Μιλώντας για τους γονείς της, αναφέρθηκε και στη “μάχη” που κέρδισαν με τον καρκίνο: “Η μαμά μου πρώτη είχε καρκίνο στο στήθος και έξι μήνες μετά ο μπαμπάς μου στον προστάτη, αλλά τώρα είναι όλα καλά”!

Τέλος, αποκάλυψε για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Μάστορα: “Ήταν λίγο δύσκολα όταν χώρισα, αλλά σαν γυναίκα δεν πρέπει να σκέφτομαι συνέχεια ότι πρέπει να μένω στη σχέση που δεν είναι σωστά. Ήμουν η Κόρτνεϋ πριν από την σχέση μου, ήταν κάτι μεγάλο στη ζωή μου, αλλά δεν ήταν όλη η ζωή μου”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντάει πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα