10 κομμάτια από νέους σχεδιαστές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Όλες χρειαζόμαστε κάτι νέο, φρέσκο και εναλλακτικό στη ντουλάπα μας, ή αλλιώς ρούχα νέων σχεδιαστών. Η αυθεντικότητά τους κάνει το στυλ σου μοναδικό και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Κάνοντας μια μικρή βόλτα στο We Create Harmony θα ανακαλύψεις τις υπέροχες δημιουργίες νέων ταλέντων που ικανοποιούν κάθε γούστο. Έτσι λοιπόν συγκέντρωσα 10 από τα κομμάτια που λάτρεψα και πιστεύω ότι δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

#1 Blue denim jumpsuit

Μια εκπληκτική ολόσωμη

φόρμα από denim ύφασμα σε γραμμή που ταιριάζει και αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ζώνη στην μέση που τονίζει τις καμπύλες (έχεις δεν έχεις) και ο άνετος σχεδιασμός του. Φοριέται όλες τις ώρες. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό.

Jumpsuit - Blue Denim (550,00 €) [Περισσότερα]

#2 Φόρεμα greek goddess

Ένα maxi φόρεμα που σε ταξιδεύει. Κομψό και φτιαγμένο για πραγματικές θεές. Είναι ό, τι πρέπει για μια βόλτα στην Ακρόπολη και στα γραφικά στενά της Αθήνας.

Hera Maxi Dress - Silver (840,00 €) [Περισσότερα]

#3 Top με ethnic στοιχεία

Φοριέται παντού και όλες τις ώρες και συνδυάζεται υπέροχα με κάτι ψηλόμεσο. Ο σχεδιασμός του και οι ethnic λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Ethnic Crop Top - Silver (48,00 €) [Περισσότερα]

#4 One piece για τις βουτιές σου το Καλοκαίρι

Και όχι μόνο για το κολύμπι φυσικά, αφού τα ολόσωμα μαγιό φοριούνται και ως top. Η άγρια ζωή αποτυπώνεται πάνω σε ένα κομψό μαγιό που τονίζει τις καμπύλες και αναδεικνύει την πλάτη σου.

Wildlife Bay - One PieceWildlife Bay - One Piece (145,00 €) [Περισσότερα]

#5 Τολμηρό και sexy one piece

Δεν φεύγουμε ακόμη από αυτή την κατηγορία αφού είδα και κάτι άλλο που με εντυπωσίασε. Μεταξένια υφή και καταπληκτικά δεσίματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε θάλασσες, ακτές και όχι μόνο.

Apollonia - Black Satin (120,00 €) [Περισσότερα]

#6 Λουλουδάτο bikini

Ένα μπικίνι που δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Το μοτίβο του φανταστικό με ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς, το V στο πάνω μέρος τονίζει με διακριτικό τρόπο όσα πρέπει, και τα δεσίματα στο πλάι του κάτω μέρους το κάνουν ονειρικό.

Aloha Highwasted - V Strapless Bikini (84,00 €) [Περισσότερα]

#7 Ψάχνοντας τη φωλιά

Όχι ένα οποιοδήποτε t-shirt, αλλά ένα που αγαπούν ακόμη και τα μυρμήγκια, αφού για να φτάσουν στη φωλιά τους περνούν πρώτα πάνω από το μπλουζάκι σου. Ένα κομμάτι με πρωτότυπο σχεδιασμό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

The Ants T-Shirt - White / Women (29,40 €) [Περισσότερα]

#8 Ένα ολοστρόγγυλο backpack

Μια τσάντα που φοριέται όλες τις μέρες και ώρες. Μοντέρνος σχεδιασμός και βολικός που θα κλέψει τις καρδιές όλων. Ταιριάζει σε κάθε στυλ και δίνει μια άλλη τσαχπινιά. Φυσικά αποτελείται από 100% δέρμα!

Backpack - Black (250,00 €) [Περισσότερα]

#9 Ψηλόμεση φούστα με πρωτότυπο κόψιμο

Αν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα, η φούστα αυτή είναι φτιαγμένη για εσένα. Άνετη και sexy αναβαθμίζει κάθε outfit ενώ το τελείωμά της κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά.

High Waisted Mini Skirt - Black (168,00 €) [Περισσότερα]

#10 Ένα εναλλακτικό crop top

Ταιριάζει τέλεια στην προηγούμενη φούστα και κάνει το σύνολό σου πολύ ιδιαίτερο. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η διαφορά στα μανίκια! Θα σου πρότεινα να το τολμήσεις και δεν θα χάσεις.

Cropped Top - Black (70,00 €) [Περισσότερα]

Στηρίζουμε νέους σχεδιαστές και ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας με τον καλύτερο τρόπο! Το wecreateharmony.com είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Ανακάλυψέ το!

Keywords
Τυχαία Θέματα