Bloggers vs aids

Για τα γυρίσματα του προωθητικού video κατά του ιού του HIV/AIDS της δράσης "ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ" συμμετείχαν μερικοί από τους γνωστότερους bloggers της Ελλάδας, ανάμεσα σε αυτούς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Τα γυρίσματα έγιναν στο ξενοδοχείο Acropolis

Hill, όπου η Μαίρη Συνατσάκη (www.mairiboo.com), η Ελένη Στασινοπούλου (www.missbloom.gr), η Μαρία Παπαγρηγορίου (www.ohsochic.gr), o Χάρης Καριπίδης (www.fashionattendant.com), ο Γαβριήλ Νικολαίδης (www.coolartisan.net), η Αλεξία Σακελλαρίου (www.smellslikefashion.com), και o Άρης Αλεξανδρής (www.lifo.gr/guests/thecurlysue), ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε για τα γυρίσματα του video.

H μουσική που θα ακούγεται στο video είναι το νέο τραγούδι με όνομα freedom των MIKRO, ενώ την έμπνευση και υλοποίηση ανέλαβε η INDEX GROUP creative consulting services.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ "ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ"

Δεδομένου ότι από το 2010 έως το 2012 είχαμε στην Ελλάδα δραματική αύξηση των νέων λοιμώξεων από τον ιό HIV/AIDS, που αφορά κυρίως στις ηλικίες 25-35 ετών, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) του Υπουργείου Υγείας η δράση "ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ", η οποία στοχεύει στην ενημέρωση και την πρόληψη μέσω του διαδικτυακού εθελοντισμού και με ομάδα-στόχο τις ηλικίες 15-45.

[Περισσότερα][Περισσότερα][Περισσότερα][Περισσότερα]

Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, αφού εγγράφονται ανώνυμα ως εθελοντές στο νέο ιστότοπο www.getting2zero.gr, θα λαμβάνουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιλαμβάνει πληροφοριακό υλικό (κείμενο, λογότυπα και φωτογραφίες) για χρήση στα social media που διαθέτουν, καθώς και φυλλάδια σε μορφή pdf, όπου θα μπορούν να τα εκτυπώσουν. Η εθελοντική τους υπηρεσία είναι να ενημερώσουν το διαδικτυακό κύκλο φίλων τους για τον ιστότοπο www.getting2zero.gr προσελκύοντας, νέους εθελοντές.

[Περισσότερα][Περισσότερα][Περισσότερα][Περισσότερα]

Τέλος εκτός από το διαδυκτυακό και τηλεοπτικό βίντεο των bloggers κυκλοφορεί και ένα ραδιοφωνικό σποτ για την δημιουργία του οποίου επιστρατεύτηκαν εθελοντικά οι Μαίρη Ρετσίνα και Κωνσταντίνος Καλφακάκος.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και να κάνετε download όλες τις πρός δημοσίευση φωτογραφίες.

Τα accounts της δράσης στα social media είναι:

TWITTER: https://twitter.com/getting2zerogr

FB PAGE: https://www.facebook.com/getting2zero

Keywords
Τυχαία Θέματα