Τομάς Ολάντ: Ο γιος του Γάλλου προέδρου που συγκρούεται με τα συμφέροντα της κυβέρνησης και του μπαμπά

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ρίχνουν τα φώτα τους στην οικογένεια Ολάντ και συγκεκριμένα στον Τομάς Ολάντ, προς πιθανή απογοήτευση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, πατέρα του 29χρονου δικηγόρου.

Δραστήριος και επικοινωνιακός, ο νεαρός δικηγόρος εξελίσσεται στο νέο πρόσωπο των γαλλικών media καθώς ο δεσμός του με τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Τζόις Τζόναθαν, απασχολεί τα γαλλικά έντυπα, με τον φωτογραφικό φακό να ακολουθεί το ζευγάρι

σχεδόν σε κάθε βήμα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους ο Τομάς Ολάντ εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο LBBa, το οποίο ειδικεύεται σε θέματα εργατικού δικαίου και χειρίζεται διενέξεις εργαζομένων με τους εργοδότες τους. Προσφάτως, ο υιός του προέδρου αποδέχτηκε πρόταση των συνδικαλιστών της Mory Ducros να τους εκπροσωπήσει στις διαπραγματεύσεις τους με την κυβέρνηση. Η εταιρεία συγκοινωνιών Mory Ducros, που απασχολεί 5.000 άτομα, τέθηκε την περασμένη εβδομάδα υπό επιτήρηση και οι αρμόδιοι υπουργοί δεσμεύτηκαν ότι θα αναζητήσουν αγοραστή και θα φροντίσουν ώστε να χαθούν όσο το δυνατόν λιγότερες θέσεις εργασίας.

Η εργασιακή ενασχόληση του υιού Ολάντ όμως έχει ξεκινήσει να δημιουργεί πονοκέφαλο στον Γάλλο πρόεδρο αφού αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους εργαζομένους που θα εκπροσωπήσει ο νεαρός Τομάς και τους εμπλεκόμενους υπουργούς για το μέλλον της εταιρείας.

Ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται άκρως δυσαρεστημένος με τη δραστηριότητα του Τομάς σύμφωνα με το Έθνος, καθώς θέλει να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τη δημοσιότητα. Πόσω μάλλον όταν οι επαγγελματικές επιλογές του φιλόδοξου υιού ξυπνούν μνήμες από ανάλογη ιστορία με τον πρωτότοκο γιο του Νικολά Σαρκοζί, Ζαν, ο οποίος είχε επιχειρήσει να εμπλακεί στην πολιτική σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα