Sweatshirts!

Το trend που μας χαροποίησε ιδιαίτερα φέτος το χειμώνα είναι τα λατρεμένα sweatshirts. Είχαμε συνηθίσει να τα φοράμε στο γυμναστήριο και με φόρμες όμως οι εμφανίσεις στα catwalks και των street style μας δίνουν ελπίδες για έναν πιο comfort και cosy χειμώνα.

Τα καλά νέα είναι ότι τα sweatshirts είναι πλέον παντού στην αγορά και συνδυάζονται άνετα με τα περισσότερα bottoms μας. Για άνετους συνδυασμούς με jeans και

κολάν αλλά και για πιο ανατρεπτικούς με pencil και mini φούστες, με printed παντελόνια αλλά και με shorts. Επενδύστε λοιπόν σε ένα φούτερ με έξυπνο logo, είτε σε floral ή aztec prints.

Για τις λιγότερο τολμηρές υπάρχουν τα εξίσου stylish μονόχρωμα sweatshirts που φοριούνται άνετα όλη μέρα. Ευχόμαστε καλούς συνδυασμούς!

ASOS Premium Sweatshirt with Aztec Embroidered Cord Sleeves (70,95 €) [Περισσότερα]Textile Federation Sweatshirt In Dandelion Dreams Print (54,06 €) [Περισσότερα]Just Female Fashion Sweatshirt (54,74 €) [Περισσότερα]Lancaster Φούτερ Φόρεμα (49,00 €) [Περισσότερα]Newcastle Μαύρο Φούτερ (45,00 €) [Περισσότερα]Pepe Jeans London Floral Sweatshirt (81,09 €) [Περισσότερα]RHINESTONE TIGER SWEATSHIRT (29,99 €) [Περισσότερα]LANDSCAPE PRINT COTTON SWEATSHIRT (29,99 €) [Περισσότερα]LEOPARD PRINT COTTON SWEATSHIRT (29,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai