Ζητείται αντίπαλος! – VIDEO

Λίγο κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στο Indian Wells αλλά το ίδιο εντυπωσιακός και με αυτοπεποίθηση, ο Ντελ Πότρο ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του Ρόμπιν Χάασε στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι

Τη 12η συνεχόμενη νίκη του στο ATP World Tour, σημείωσε ο ανίκητος – το τελευταίο διάστημα – Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Ο Αργεντίνος μετράει δύο συνεχόμενους τίτλους σε Ακαπούλκο και Ίντιαν Ουέλς, έχοντας μπροστά του μια τεράστια πρόκληση

που λέγεται “Sunshine Double” και αφορά την κατάκτηση των δύο σερί Masters τουρνουά σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε δύσκολα αλλά νικηφόρα αφού ο Πύργος του Ταντίλ επιβλήθηκε 6-4, 5-7, 6-2 του μαχητικού Ρόμπιν Χάασε, στο βραδινό ματς της Παρασκευής στο Center Court.

O Nτελ Πότρο μπήκε ζεστά στο ματς και με δυνατά service game δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρίες ενώ το δικό του break του έδωσε προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ, ο Χάασε άρχισε να βγάζει ορισμένους εντυπωσιακούς winners, δείχνοντας διάθεση να διασκεδάσει την παραμονή του στο court και να “παίξει” με τους φιλάθλους που έδειχναν επίσης να ανταποκρίνονται.

Ο 30χρονος Ολλανδός, Νο44 στον κόσμο, έκανε ένα εξαιρετικό game στο τέλος του σετ και κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο break, στέλνοντας το ματς στο καθοριστικό σετ.

Εκεί ο Ντελ Πότρο ανέβασε και πάλι στροφές, πέτυχε δύο breaks και με τη συμπλήρωση δύο ωρών αγώνα, σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισικόρι που προέρχεται από τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στο Indian Wells.

Ο Ιάπωνας λίγο νωρίτερα κέρδισε δύσκολα 7-6(4), 4-6, 6-3 τον qualifier Τζον Μίλμαν, δείχνοντας να μην βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ωστόσο, ο Ντελ Πότρο ξέρει ότι θα πρέπει να βελτιωθεί για να αντιμετωπίσει τον Νίντζα.

“Δεν έπαιξα καλά σήμερα, παρ’όλο που ο Ρόμπιν έπαιξε σπουδαία. Ήταν δύσκολο πρώτο ματς μετά το τουρνουά που είχα στο Indian Wells. Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου, τη φυσική και πνευματική μου κατάσταση για να προχωρήσω στο τουρνουά” είπε ο Αργεντίνος, Νο6 στον κόσμο ο οποίος πέτυχε την 5η νίκη του κόντρα στον Χάασε, σε ισάριθμες συναντήσεις στο tour.

Σε άλλους αγώνες της 3ης ημέρας των ανδρών, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ χρειάστηκε τρία σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαξιμιλιάν Μάρτερερ με 4-6, 6-2, 6-1.

Το Νο3 του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Ντελ Πότρο στα προημιτελικά, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ζέρεμι Σαρντί στον 3ο γύρο.

Την πρόκριση για τους “32” του θεσμού εξασφάλισαν επίσης και οι Τσίλιτς, Τσανγκ, Ίνσερ και Ντόναλντσον.

Το Σάββατο ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου του ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζοντας (21:00GR-Cosmote Sport 6HD) τον Θανάση Κοκκινάκη στο κεντρικό court.

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Ζητείται αντίπαλος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα