Η τελευταία χρονιά του Crandon Park! – VID

Mετά από 31 συναπτά έτη φιλοξενίας στο Key Biscayne της Φλόριντα, το ιστορικό Miami Open θα αλλάξει venue από τη σεζόν 2019 και εντεύθεν μεταφερόμενο στις τρομερές εγκαταστάσεις του γηπέδου ράγκμπι της πόλης!

31 έτη φιλοξενίας ενός τουρνουά κρίθηκαν πάρα πολλά για ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στον κόσμο, το Miami Open!

Η διοργάνωση έχει συνδεθεί με την περιοχή Key Biscayne

της Φλόριντα και το Crandon Park, στο οποίο έχουν παρελάσει όλες οι τεράστιες μορφές του τένις των τελών των 80s, όλων των 90s και 00s όπως και της δεκαετίας που διανύουμε!

Ολα αυτά μέχρι και τη φετινή εκδοχή του τουρνουά όμως που αποφάσισε να κάνει το δικό του “άλμα” στο μέλλον μεταφερόμενο σε πιο κεντρικό σημείο της πόλης, εκεί που βρίσκεται το γήπεδο ράγκμπι της ομάδας του Miami.

Το Hard Rock Stadium όπως ονομάζεται θα μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο τένις εκτοξεύοντας τη δημοφιλία του τουρνουά σε ένα φοβερό σύμπλεγμα εγκαταστάσεων.

Ο υπεύθυνος τουρνουά, Τζέιμς Μπλέικ, μίλησε, μεταξύ άλλων για το βήμα προς τα εμπρός του Miami Open που φαντάζει μια κίνηση που θα κάνει συνολικά το επονομαζόμενο και Double Sunshine ή πέμπτο Slam (μαζί με το Indian Wells) ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για τους παίκτες και τους φαν του αθλήματος!

Κώστας Αϊτάκης

The post Η τελευταία χρονιά του Crandon Park! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα