Αυτός δεν ήταν Γκοφάν… – VID

Ενας εμφανώς ανέτοιμος Νταβίντ Γκοφάν, κατάφερε να πάρει μόλις ένα game από την πρεμιέρα του στο Miami κόντρα στον Ζοάο Σόουζα δείχοντας πως θέλει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσει στα, προ του τραυματισμού, στάνταρντ του.

“Θλίψη” ένιωθε κανείς βλέποντας τον Νταβίντ Γκοφάν να παλεύει αλλά να μην μπορεί να κάνει τίποτα στον αγώνα του για τον δεύτερο γύρο του Miami κόντρα στον Ζοάο Σόουζα.

Ο Βέλγος τενίστας έκανε λόγο για δυνατό

comeback στο Miami αλλά τελικά, απ’όσα είδαμε το απόγευμα της Παρασκευής, ο ατυχής τραυματισμός στο μάτι, έχει επηρεάσει πολύ τα πάντα στο παιχνίδι του.

Το ματς είναι ανάξιο ενδελεχούς σχολιασμού μιας και ο Γκοφάν δεν ήταν ούτε στο 20% των πραγματικών του δυνατοτήτων κερδίζοντας συνολικά μόλις εννιά πόντους στο πρώτο σετ που έχασε με bagel.

Ξεκίνησε το δεύτερο σετ με break αλλά αυτό έμελλε να είναι το μοναδικό game που θα κέρδιζε στο ματς μιας και ο Σόουζα έφτανε διαρκώς σε δικά του break point που εύκολα ή δύσκολα τα έπαιρνε υποχρεώνοντας τον 26χρονο Βέλγο σε μια από τις πιο “βαριές” ήττες της καριέρας του.

Ας ελπίσουμε να επανέλθει σιγά-σιγά και τις επόμενες εβδομάδες στα επίπεδα που ανήκει και τον ξέρουμε διότι η εικόνα που έβγαλε στο ματς της Παρασκευής οπωσδήποτε δεν τον αντιπροσωπεύει.

Relentless start from @joaosousa30!

Watch live https://t.co/3vvQfoJmv9#MiamiOpen pic.twitter.com/QTSOWPF1mU

Tennis TV (@TennisTV) March 23, 2018

Back to back third round Masters 1000 appearances for @joaosousa30…

Too good for Goffin 6-0 6-1.#MiamiOpen pic.twitter.com/hmTf018ppo

Tennis TV (@TennisTV) March 23, 2018

Παρασκευή, 23/3: 2ος γύρος Miami Open

Souza (Portugal) beat Goffin (Belgium) 6-0 6-1

Krajinovic (Serbia) beat Broady (Great Britain) 6-3 6-2

Schwartzman (Argentina) beat Jarry (Chile) 6-3 6-1

DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αυτός δεν ήταν Γκοφάν… – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα