Καλό νέο για Σάκκαρη: Εκτός η Βοζνιάκι! – VIDEO

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Μόνικα Πούιγκ επέστρεψε από bagel και ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή επί της Καρολίν Βοζνιάκι για το 2ο γύρο του Miami Open

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής στο γυναικείo ταμπλό του Μαϊάμι.

Το Νο82 της παγκόσμιας κατάταξης, Μόνικα Πούιγκ, απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, Καρολίν Βοζνιάκι, ένα αποτέλεσμα

που περιμενε με αγωνία και η Μαρία Σάκκαρη για να μάθει την αντίπαλό της στη φάση των “32” της διοργάνωσης!

Τελικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Πουερτορικανή η οποία ολοκλήρωσε μια φοβερή ανατροπή, επικρατώντας με 0-6, 6-4, 6-4 της Βοζνιάκι που χαλάρωσε μετά το εναρκτήριο σετ και το πλήρωσε.

Η Δανέζα ξεκίνησε με ένα 7-0 game στο ματς, όμως λίγο η αγωνιστική ανάταση της Πούιγκ λίγο και η χαλάρωση της Κάρο, αλλάξανε εξ΄ολοκλήρου την εικόνα του αγώνα.

Σταθεροποιώντας το παιχνίδι της από τη βασική γραμμή και ασκώντας πίεση στο court της Βοζνιάκι, η Πούιγκ πήρε τον έλεγχο του αγώνα στο 2ο σετ ενώ διατήρησε τη ψυχραιμία της και το επίπεδό της στα κρίσιμα σημεία του 3ου, ολοκληρώνοντας την ανατροπή μετά από 1 ώρα και 55 λεπτά κι ενώ το ρολόι έδειχνε 00:37 (τοπική ώρα).

“Νιώθω σαν να βρίσκω τον εαυτό μου ξανά” είπε η Πούιγκ η οποία μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016 και την άνοδο μέχρι το Νο27 του κόσμου, δεν έχει ξαναβρεί τη φόρμα εκείνης της περιόδου.

Έτσι, η Μόνικα Πούιγκ θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη η οποία λίγο νωρίτερα επικράτησε με 7-5, 6-1 της Ανέτ Κονταβέιτ, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων στο tour.

Σάκκαρη και Πούιγκ δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στο tour..

Τον αγώνα που δεν έδωσαν ποτέ στο Μαϊάμι, ίσως το δώσουν στο Τατόϊ, σε περίπτωση που η Βοζνιάκι αποφασίσει να βοηθήσει τη χώρα της στους αγώνες του Fed Cup που θα πραγματοποιηθούν 18-21 Απριλίου στη χώρα μας και στο Tatoi Tennis Club.

“I’ve been waiting for this moment and waiting to finally find myself again. It feels really good!” – @MonicaAce93, after tying her career-best win at @MiamiOpen pic.twitter.com/quAeCjyfLe

WTA (@WTA) March 24, 2018

Στο μεταξύ, η φιναλίστ του Indian Wells, Ντάρια Κασάτκινα έπεσε επίσης θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-6, 6-2, 6-2 απ’τη 19χρονη qualifier, Νο94 στον κόσμο, Σοφία Κένιν η οποία θα αναμετρηθεί με την Πέτρα Κβίτοβα στον επόμενο γύρο, ενώ το Νο6 των γυναικών, Γέλενα Οσταπένκο επιβλήθηκε 6-4, 6-4 της Τιμέα Μπάμπος

Τέλος, η θρυλική Βίνους Γουίλιαμς δυσκολεύτηκε πολύ αλλά κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση της Νατάλια Βικλιάντσεβα με 7-5, 6-4 μετά από 2 ώρες αμφίρροπης μονομαχίας.

Στον 3ο γύρο του Μαϊάμι, η 37χρονη Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει το Νο29 του ταμπλό, Κίκι Μπερτένς.

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Καλό νέο για Σάκκαρη:
Εκτός η Βοζνιάκι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα