Αγνώριστος Νόλε… – VIDEO

Ενας τραγικός Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε και από την πρεμιέρα του στο Miami βγάζοντας και πάλι μια πολύ κακή εικόνα στο κορτ τόσο από πλευράς παιχνιδιού όσο και αγωνιστικής διάθεσης…

Τα σύννεφα πληθαίνουν πάνω από το στρατόπεδο του Νόβακ Τζόκοβιτς…

Στη δεύτερή του εμφάνιση μετά την επέμβαση που έκανε στον αγκώνα του, ο θρυλικός Σέρβος ήταν και πάλι σκιά του εαυτού του με συνέπεια να ηττηθεί από τον Μπενουά Περ με 6-3, 6-4 και να μείνει για δεύτερη

σερί εβδομάδα δίχως νίκη στο τουρ…

Την παραμικρή βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα του με τον Τάρο Ντάνιελ δεν παρουσίασε ο Νόλε που έπαιξε ακόμη χειρότερα από το Indian Wells μη βρίσκοντας ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα απέναντι σε έναν τενίστα εντελώς απρόβλεπτο, όπως ο Μπενουά Περ, που την Παρασκευή του αρκούσε να κάνει απλά τα βασικά.

Από τη βασική γραμμή, ο πάλαι ποτέ “βράχος” και αλάνθαστος Νόλε τώρα βγάζει συνέχεια λάθη ακόμα και από τη rock solid πλευρά του backhand.

Το σερβίς του, με τη νέα κίνηση, ήταν και πάλι ασταθές έχοντας καλές μα και πολλές κακές στιγμές.

Ακόμα και οι παραδοσιακές φοβερές επιστροφές του έχουν χάσει τα αντανακλαστικά τους και δεν έχουν τη δυναμική που είχαν.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην ψυχολογία του.

Φαίνεται να μην διαθέτει τη “φλόγα” της νίκης που τόσο πολύ τον χαρακτήριζε στο παρελθόν και ας άφηνε πολλές φορές τα νεύρα να κυριαρχήσουν υπερβολικά στο πώς φερόταν.

Ο Νόλε παίζει άσχημα, πιθανώς να πονάει ακόμα και αυτό έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα την αυτοπεποίθησή του που βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα ever.

Στα του ματς, ο Περ δεν έκανε καμιά φοβερή εμφάνιση, έκανε όμως τα…βασικά σε ένα κακό ποιοτικά ματς.

Με πολύ καλύτερο σερβίς από τον Σέρβο και λιγότερα (!) λάθη από τη βασική γραμμή, έσπασε συνολικά τέσσερις φορές τον Τζόκοβιτς που παρέπεε.

Ακόμα και όταν πήγε να αυτοκτονήσει στο 4-2 του δεύτερου σετ προβαίνοντας σε κάποιες εξεζητημένες επιλογές, με τον Νόλε να ισοφαρίζει πρόσκαιρα σε 4-4, η κατάσταση του Σέρβου ήταν εμφανώς τόσο προβληματική που το ματς δεν γύρισε ποτέ.

Ας ελπίσουμε να δούμε έναν διαφορετικό Τζόκερ τουλάχιστον στη χωμάτινη περίοδο…

Πέραν από τον αποκλεισμό του επίσης αγνώριστου Νταβίντ Γκοφάν, και ο Ρισάρ Γκασκέ έφυγε νωρίς από το Miami χάνοντας τον εμφύλιο με τον Ζερεμί Σαρντί με 7-5, 6-1 ενώ o Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούρ έχασε από το Νο176 στον κόσμο Μάικλ Μο.

Tα προσχήματα κράτησαν οι Μάριν Τσίλιτς και Μίλος Ράονιτς που πέτυχαν ελεγχόμενες νίκες εις βάρος τον Ερμπέρ και Ιμερ.

Παρασκευή, 23/3: 2ος γύρος Miami Open

Souza (Portugal) beat Goffin (Belgium) 6-0 6-1

Krajinovic (Serbia) beat Broady (Great Britain) 6-3 6-2

Schwartzman (Argentina) beat Jarry (Chile) 6-3 6-1

Paire (France) beat Djokovic (Serbia) 6-3 6-4

Raonic (Canada) beat Ymer (Sweden) 6-3 6-3

Cilic (Croatia) beat Herbert (France) 7-5 6-3

Chardy (France) beat Gasquet (France) 7-5 6-1

Moh (US) beat Bautista Agut (Spain) 7-6(4) 2-6 6-4

DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αγνώριστος Νόλε…VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα