“Φρένο” σε Οσάκα από Σβιτολίνα! – VIDEO

Μια καταπληκτική Ελίνα Σβιτολίνα έδωσε τέλος στο αήττητο των τελευταίων ημερών της Ναόμι Οσάκα και πέταξε εκτός Miami την ταλαντούχα Γιαπωνέζα και κάτοχο του Indian Wells.

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

Μετά από επτά σερί νίκες στο τουρ που της απέφεραν τον τίτλο στην Καλιφόρνια και το Indian Wells αλλά και μια ιστορική επικράτηση επί της Σερίνα Γουίλιαμς στη Φλόριντα, η Ναόμι Οσάκα βρήκε τη “δήμιό” της στο πρόσωπο της Ελίνα Σβιτολίνα.

Η Νο4 τενίστρια στον κόσμο επικράτησε της 20χρονης

Οσάκα με 6-4, 6-2 σε ένα ματς που είχε διαφορετικά κομμάτια.

Το πρώτο σετ ήταν απόλυτα ανταγωνιστικό με την Οσάκα να μπαίνει καλά στον αγώνα και παρά το γεγονός ότι έμεινε από νωρίς πίσω με break, να ισοφαρίζει άμεσα την κατάσταση.

Η Γιαπωνέζα είχε ρυθμό από τη βασική γραμμή ενώ η Σβιτολίνα δεν είχε προσαρμοστεί ακόμα στο πώς θα αντιμετωπίσει τα “βαριά” χτυπήματα της δυνατής σωματικά αντιπάλου της.

Ωστόσο, στη συνέχεια το “βρήκε”.

Με τις εξαιρετικές της δυνατότητες να επιστρέφει τα πάντα βαθιά από τη βασική γραμμή και με ένα backhand σκέτη απόλαυση, η Ελίνα ξαναπήρε τα ηνία στο πρώτο σετ και παίζοντας προοδευτικά ολοένα και καλύτερο τένις, το έκλεισε στο 6-4 παίρνοντας μεγάλη ψυχολογική τόνωση.

.@ElinaSvitolina serves out the first set 6-4! #MiamiOpen pic.twitter.com/VcWpjwWc8T

WTA (@WTA) March 23, 2018

Αντίθετα, η Οσάκα βρέθηκε μετά από καιρό σε θέση κυνηγού και δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη να το διαχειριστεί.

Στα πρώτα games του δεύτερου σετ κατέβασε τους διακόπτες και ήταν αγνώριστη, με συνέπεια να μείνει πίσω με 4-0, φτάνοντας και στα πρόθυρα του 5-0 και του τριπλού break.

.@ElinaSvitolina is in complete control of the second set! #MiamiOpen pic.twitter.com/1UjJRUECsA

WTA (@WTA) March 23, 2018

.@ElinaSvitolina has an answer for everything Osaka is throwing at her! #MiamiOpen pic.twitter.com/cAqRQDgoxF

WTA (@WTA) March 23, 2018

Εκεί, η Σβιτολίνα έχασε κάμποσες ευκαιρίες να κλείσει το ματς ακόμα και με bagel, η Οσάκα βρήκες κάποιες τελευταίες δυνάμεις να παλέψει όχι όμως και να αναστρέψει μια ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη κατάσταση.

Στον τρίτο γύρο, από το Νο4 του ταμπλό, η Σβιτολίνα θα είναι το μεγάλο φαβορί είτε κόντρα στη Ντάρια Γκαβρίλοβα είτε κόντρα στην Αντρεα Πέτκοβιτς.

Από την άλλη, η Οσάκα δεν θα έχει, λογικά, κανένα παράπονο από το τελευταίο καταπληκτικό διβδόμαδο που τη βρίσκει στη θέση Νο22 του κόσμου και με τον σπουδαίο τίτλο του Indian Wells στην τροπαιοθήκη της!

Παρασκευή, 23/3: 2ος γύρος Miami Open

4-Svitolina (Ukraine) beat Osaka (Japan) 6-4 6-2

Barty (Australia) beat Liu (US) 6-0 7-6(0)

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

Kώστας Αϊτάκης

The post “Φρένο” σε Οσάκα από Σβιτολίνα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα