Ξεκίνησε δυνατά στο χώμα – VIDEO

09:04 2/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Με άνετη νίκη ξεκίνησε τη χωμάτινη σεζόν η Μπελίντα Μπένσιτς στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ

Με το Volvo Car Open, ξεκίνησε επίσημα η χωμάτινη σεζόν στο WTA. H Premier διοργάνωση των 800,000$, προσέλκυσε και φέτος κορυφαία ονόματα του γυναικείου τένις όπως Σλόαν Στίβενς, Κίκι Μπερτένς, Αρίνα Σαμπαλένκα, Καρολίν Βοζνιάκι, Μπελίντα Μπένσιτς

Γέλενα Οσταπένκο και άλλες.

Στο τουρνουά αγωνίζεται και η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αγωνιζόταν με την Αλιζέ Κορνέ στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, όμως η Γαλλίδα απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα παίξει με την Ελβετίδα lucky loser, Κόνι Πέριν, Νο144 στον κόσμο, την Τρίτη στις 21:00GR.

Τη Δευτέρα, η Μπελίντα Μπένσιτς δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη 18χρονη Αυστραλέζα qualifier, Ντεστάνε Άιβα την οποία κέρδισε με 6-3, 6-0 σε 55 λεπτά, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται.

Η Ελβετίδα, Νο21 στον κόσμο και Νο9 του ταμπλό, αποκλείστηκε πρόωρα στο Μαϊάμι όμως αυτό της έδωσε επιπλέον μέρες για ξεκούραση και καλύτερη προετοιμασία στο χώμα.

Στο 2ο γύρο, η Μπένσιτς θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Νο146 στον κόσμο, Άλιε Κικ.

Στο 2ο γύρο προκρίθηκαν επίσης οι Οσταπένκο, Τομλιάνοβιτς, Πούιγκ, Τάουνσεντ αλλά και η Σοφία Κένιν με δύσκολη νίκη επί της Σαμπίν Λιζίκι.

Η Αμερικανίδα, Νο13 του ταμπλό, επικράτησε 7-5, 6-4 της Γερμανίδας η οποία κάνει προσπάθεια να επιστρέψει από τραυματισμό και βρίσκεται στο Νο299 της κατάταξης (πρώην Νο12).

VOLVO CAR OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ξεκίνησε δυνατά στο χώμα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα