H επιστροφή του “χωμάτινου Βασιλιά”!

18:45 1/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει ξεκινήσει πυρετωδώς την προετοιμασία του για μία ακόμα χωμάτινη σεζόν στην οποία ευελπιστεί ότι θα έχει την ίδια τρομερή επιτυχία με το παρελθόν…

Η σκληρή επιφάνεια μένει στον “πάγο” για τους επόμενους μήνες καθώς μπαίνουμε, και επίσημα πλέον, στην “κόκκινη” επιφάνεια, στο πάντα εντυπωσιακό χώμα!

Και όταν μιλάμε για χώμα, ένα όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα συγκεκριμένα courts και δεν είναι άλλο από τον θρύλο του αθλήματος, τον ανυπέρβλητο Ραφαέλ Ναδάλ.

Τα καλά νέα για τον 32χρονο Ισπανό

έρχονται από το γεγονός ότι προπονείται δίχως ενοχλήσεις στη Μαγιόρκα αυτήν την περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμος με την έναρξη της χωμάτινης σεζόν στο Monte Carlo Rolex Masters (13-21 Aπριλίου 2019).

Όπως αναμενόταν, τον Ισπανό περιμένει ένα ακόμα πολύ “βαρύ” αγωνιστικά πρόγραμμα στην επιφάνεια που του έχει προσφέρει, μακράν τις περισσότερες χαρές.

Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Ρώμη και Ρολάν Γκαρός είναι το “γεμάτο” πρόγραμμα του Ράφα που εκτείνεται σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών.

Μαζί με αυτά, έχει να υπερασπιστεί κάμποσους βαθμούς, 4680 το σύνολο, από τις περσινές κατακτήσεις σε Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Ρώμη και Ρολάν Γκαρός.

Ο Ισπανός κυνηγά τον απίστευτο αριθμό των 12 τίτλων σε Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη αλλά και στο Ρολάν Γκαρός όπως και το 18ο Slam του συνολικά.

Κώστας Αϊτάκης

The post H επιστροφή του “χωμάτινου Βασιλιά”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα