Kύργιος: “Σταματάω το τένις”

21:04 1/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Με μια απόφαση που έχει σοκάρει την διεθνή τενιστική σκηνή, ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως θα εγκαταλείψει άμεσα το τένις!

Δυστυχώς, δεν θα δούμε για πολύ ακόμα τον Νικ Κύργιο στο αντρικό τουρ…

Με μια σοκαριστική δήλωση, ο 23χρονος αθλητής ανέφερε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει μέσα στους επόμενους μήνες το άθλημα του τένις καθώς στερείται κινήτρου αλλά και ουσιαστικής αγάπης για το σπορ.

Παρά το αναμφισβήτητα τεράστιο ταλέντο του, η καριέρα του Νικ σημαδεύτηκε περισσότερο από άσχημα περιστατικά, είτε εξαιτίας του εκνευρισμού του, είτε από την αδιαφορία που έδειξε

σε πολλούς αγώνες του.

“Τέλος, θα τα παρατήσω. Δεν πάει άλλο. Αλήθεια, προσπάθησα να αγαπήσω αυτό το άθλημα αλλά απλά δεν μου βγαίνει” ανέφερε αρχικά ο 23χρονος τενίστας.

“Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου να αποσυρθώ μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως μετά το Wimbledon. Πιστεύω ότι παίρνω τη σωστή απόφαση πάνω απ’όλα για την ψυχική μου υγεία. Έχω με τόσα πολλά πράγματα να ασχοληθώ και πλέον θα αφοσιωθώ σε αυτά. Επόμενος στόχος μου είναι μια καριέρα στο μπάσκετ. Πάντα με έβλεπα σαν παίκτη ομάδας” ήταν το φινάλε της δήλωσης του Νικ.

Μία πολλά υποσχόμενη καριέρα θα τελειώσει, καταπώς φαίνεται, παντελώς άδοξα…

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Κώστας Αϊτάκης

The post Kύργιος: “Σταματάω το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα