Wild card στην Μαδρίτη πήρε ο Αλιασίμ!

20:02 1/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Οι φοβερές φετινές εμφανίσεις του Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, με αποκορύφωμα την παρουσία του στα ημιτελικά του Miami Masters, ώθησαν το Masters της Μαδρίτης να του χορηγήσει wild card συμμετοχής στο βασικό ταμπλό!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 18χρονου Καναδού δεν έχουν μείνει απαρατήρητα από κανέναν, σίγουρα όχι από το Masters της Μαδρίτης που ξεκινά στις 5 Μαϊου ρίχνοντας την αυλαία του στις 12 του ίδιου μήνα.

Ο Φελίξ-Οζέρ

Αλιασίμ, με το πολύ ελκυστικό στιλ τένις που έχει παρουσιάσει τους λίγους μήνες της ηχηρής του παρουσίας στο τουρ, βρίσκεται ήδη στο Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης, με ανοδικές τάσεις, οπότε δεν χρειάζεται καν wild card για την είσοδό του στο βασικό ταμπλό των περισσότερων ATP τουρνουά.

Καλού κακού, ωστόσο, το Madrid Masters του έδωσε τη δεύτερη από τις τέσσερις διαθέσιμες κάρτες ελεύθερης συμμετοχής στο βασικό ταμπλό εκτιμώντας το ταλέντο του αλλά και τα…εισιτήρια που σίγουρα θα φέρει με τον κόσμο να διψά, δικαίως, να δει νέους ταλαντούχους τενίστες.

Η πρώτη wil card έχει δοθεί στον θρυλικό Νταβίντ Φερέρ η καριέρα του οποίου ρίχνει την αυλαία της στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο θα ραγίσουν φυσικά καρδιές…

Κώστας Αϊτάκης

The post Wild card στην Μαδρίτη πήρε ο Αλιασίμ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα