“Βράχος” ο Τσανγκ! – VIDEO

Στον δεύτερο του προημιτελικό σε Masters τουρνουά προκρίθηκε ο Χίον Τσανγκ που επιβλήθηκε του Ζοάο Σόουζα στα δύο σετ!

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές φετινές του εμφανίσεις ο Χίον Τσανγκ!

Ο 21χρονος Κορεάτης δείχνει να γίνεται ένας από τους πιο αξιόπιστους τενίστες στο τουρ στη σκληρή επιφάνεια με τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων του να είναι αξιοθαύμαστη!

Μετά την απίστευτη πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, ο δουλευταράς Ασιάτης φτάνει σε back to back προημιτελικούς σε Masters τουρνουά!

Μετά

το Indian Wells και τον αποκλεισμό τους στους “8” από τον Ρότζερ Φέντερερ, ο Τσανγκ βρίσκεται στην ίδια φάση και στο Miami αφού απέκλεισε ελεγχόμενα τον Ζοάο Σόουζα με 6-4, 6-3.

Ο Κορεάτης είχε τη συνήθη του φοβερή σταθερότητα από τη βασική γραμμή αλλά το στοιχείο που πραγματικά έκανε τη διαφορά ήταν η πνευματική ηρεμία που τον διακρίνει σε αντίθεση με τον Σοούζα που, από τα μέσα του πρώτου σετ και μετά, όταν άρχισε να κάνει αρκετά αβίαστα, εκνευρίστηκε πάρα πολύ και δεν ανέκαμψε ποτέ πνευματικά.

Με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο να είναι το μεγάλο “χαρτί” σε αυτήν την πλευρά του ταμπλό, ο Τσανγκ θα παίξει τα ρέστα του για πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στον τρομερό server Τζον Ισνερ όπου θα τεσταριστούν στο μέγιστο οι ικανότητες του στις επιστροφές!

Τρίτη, 27/3: 4ος γύρος Miami Open

Chung (Korea) beat Sousa (Portugal) 6-4 6-3

Isner (USA) beat Cilic (Croatia) 7-6(0) 6-3

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post “Βράχος” ο Τσανγκ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα