Μεγάλα ντέρμπι και το σερί του Πύργου

Σπουδαία ματς στο σημερινό μενού στο Μαϊάμι, με την αναμέτρηση Κύργιος-Ζβέρεφ να κόβει την ανάσα και τον Ντελ Πότρο να επιδιώκει την 14η συνεχόμενη νίκη του στο tour

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Δευτέρας (26/03) στο Μαϊάμι, αφού ο αγώνας Μπέρντιχ-Τιαφό διακόπηκε λόγω δυνατής βροχής κι ενώ η ώρα ήταν 02:13 τα ξημερώματα (7-6, 2-6, 4-5 στο σερβίς).

Την Τρίτη, ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει αργότερα τον Κέβιν Άντερσον, καθώς θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της φάσης των “16” των ανδρών αλλά και οι πρώτοι δύο προημιτελικοί των γυναικών που περιλαμβάνει

το ντέρμπι των δύο Grand Slammer, Στίβενς-Κέρμπερ.

Αναμφίβολα το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα, είναι αυτό του Νικ Κύργιου με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλείσιμο του προγράμματος στο Stadium (04:30GR – Cosmote Sport 6HD).

Οι δύο χαρισματικοί τενίστες θα αναμετρηθούν για 6η φορά, με τον Κύργιο να προηγείται 3-2 και να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση φέτος από τον ντεφορμέ Γερμανό.

Στο μεταξύ, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο αναζητά την 14η συνεχόμενη νίκη του στο tour, προερχόμενος από δύο σερί τίτλους σε Ακαπούλκο και Ίντιαν Ουέλς, αντιμετωπίζοντας στο κεντρικό court (22:00GR-Cosmote Sport 6HD) τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Ντέρμπι NextGen ανάμεσα σε Μπόρνα Τσόριτς και Ντένις Σαποβάλοφ (00:00GR), δύο τενίστες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να μας χαρίσουν ένα πλούσιο ματς.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο ξεκινά (18:00GR) με το επίσης πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον Μάριν Τσίλιτς και τον Τζον Ίσνερ ενώ επίσης στο πρόγραμμα είναι τα παιχνίδια Τσανγκ-Σόουζα, Βερντάσκο-Μπούστα και Ράονιτς-Σαρντί.

Στις γυναίκες έχουμε τα δύο μεγάλα ντέρμπι για τη φάση των “8”.

Στις 20:00GR η πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν 2017 υποδέχεται στην έδρα της την κάτοχο των Australian Open και US Open 2016, Αντζελίκ Κέρμπερ.

Λίγο αργότερα στο κεντρικό court (02:30GR) η δύο φορές κάτοχος του Australian Open (2012-13) Βικτόρια Αζαρένκα αντιμετωπίζει τη φιναλίστ του US Open 2016, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Μεγάλα ντέρμπι και το σερί του Πύργου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα