Στη Γουαδελούπη ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “ρίχνεται” την Τετάρτη στην μάχη του 1ου γύρου στο Τσάλεντζερ τουρνουά του Λε Γκοσιέ στην Γουαδελούπη, όπου είναι μάλιστα το Νο1 του ταμπλό!

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής μετά την ήττα του από τον Ντανιήλ Μεντβέντεβ στον 1ο γύρο του Miami Masters των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δεν χάνει χρόνο και “ρίχνεται” στην διεκδίκηση ενός Τσάλεντζερ τροπαίου, στο Λε Γκοσιέ της Γουαδελούπης.

Ο

“Στεφ”, Νο70 στην παγκόσμια κατάταξη, θα ηγείται μάλιστα του ταμπλό στον θεσμό, αφού είναι το Νο1 αυτού, έχοντας την υψηλότερη κατάταξη από κάθε άλλο παίκτη που αγωνίζεται στην διοργάνωση.

Ο Τσιτσιπάς λοιπόν, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Λε Γκοσιέ την Τετάρτη, με αντίπαλο τον 20χρονο Γάλλο Κορεντίν Ντενόλυ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα και αγωνίζεται με Wild Card στο τουρνουά.

Ο Ντενόλυ, βρίσκεται στο Νο410 του κόσμου, πολλές θέσεις μακριά από τον Έλληνα πρωταθλητή μας, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν χρίζει απαραίτητης προσοχής, γιατί ο κάθε τενίστας μπορεί να κάνει… ζημιά στον οποιονδήποτε αντίπαλο σε τέτοιο επίπεδο.

Αν προκριθεί στον επόμενο γύρο του θεσμού, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κριστιάν Γκαρέν και τον Βίκτορ Γκάλοβιτς.

GUADELOUPE CHALLENGER DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στη Γουαδελούπη ο Στέφανος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα