Κρύο αίμα στις φλέβες του! – VIDEO

Ο Ντένις ο τρομερός, έμεινε όρθιος μετά από σκληρή μάχη με τον Σαμ Κουέρι και προκρίθηκε στους “16” του Μαϊάμι όπου θα συναντήσει ένα ακόμη αστέρι που λάμπει στο ATP Tour

Μόλις ο Σαμ Κουέρι έληξε το ματς με ένα λάθος backhand στο φιλέ, ο Ντένις Σαποβάλοφ ύψωσε το πολύτιμο αριστερό του χέρι και φώναξε “έχω πάγο στις φλέβες μου”.

Κάπως έτσι ήταν και τα τελευταία λεπτά της συναρπαστικής αναμέτρησης με τον Σαμ Κουέρι, όπου ο μόλις 18 ετών Καναδός έδειξε αξιοζήλευτη ωριμότητα και ψυχραιμία, φτάνοντας στη σπουδία νίκη με 6-4, 3-6, 7-5 μετά

από δυόμιση ώρες σκληρής μάχης με τον Big Sam!

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/shapovalov-miami18.mp4

Ο Σαποβάλοφ ο οποίος στον 1ο γύρο είχε σώσει match point του Τροίτσκι, κέρδισε το Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει και πως η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη (Νο46) είναι μαγική εικόνα.

Με το μοναδικό του one handend backhand, το ταχύτατο τρέξιμο και πολύ περισσότερο την απίστευτη αντίληψη του χώρου, ο Καναδός ανέτρεψε το προβάδισμα του Κουέρι με break στο ξεκίνημα του 3ου σετ και πετυχαίνοντας το χρυσό break στο 12ο game (7-5), σφράγισε την πολύτιμη νίκη του και την είσοδο για δεύτερη φορά σε 16αδα Masters διοργάνωσης, μετά την πορεία έως τα ημιτελικά του Rogers Cup πέρυσι.

Ο Σαποβάλοφ έσωσε εφτά break point του Κουέρι, πριν εκμεταλλευτεί το πρώτο του match point στοματς!

Στον 4ο γύρο του Μαϊάμι, ο Καναδός θα αντιμετωπίσει έναν άλλον εκπρόσωπο της νέας γενιάς, τον πιο φτασμένο Μπόρνα Τσόριτς που παίζει εντυπωσιακό τένις τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 21χρονος Κροάτης, Νο36 στον κόσμο, κέρδισε τον highest seed Αμερικανό στον κόσμο, Τζακ Σοκ με φανταστική ανατροπή 5-7, 7-6(4), 6-3 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενο Masters στον 4ο γύρο, μετά την εντυπωσιακή κούρσα έως τα ημιτελικά του Μαϊάμι.

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Κρύο αίμα στις φλέβες του! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα