Κύργιος: “Ήθελα να παίξω περισσότερο” – VIDEO

Ο Νικ Κύργιος έχει αγωνιστεί κάτι λιγότερο από δυο ώρες μέχρι στιγμής στο Miami Masters, παρόλα αυτά έχει προκριθεί στην φάση των “16” του θεσμού. Αναλυτικά όσα δήλωσε αμέσως μετά την εύκολη νίκη του επί του Φάμπιο Φονίνι…

Ο 22χρονος Αυστραλός βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο Μαϊάμι και έχοντας κερδίσει τους Λάγιοβιτς και Φονίνι χωρίς να χάσει σετ, μέσα σε 117 λεπτά αγώνα και τους… δυο μαζί(!), βρίσκεται ήδη ξεκούραστα στον 4ο γύρο του θεσμού των ΗΠΑ.

Ο

Νικ Κύργιος στις δηλώσεις του αμέσως μετά την νίκη του επί του Φάμπιο Φονίνι, μίλησε για τον χρόνο προσαρμογής του στο court, μετά τον τραυματισμό του, τονίζοντας πως είναι… μικρός και θα ήθελε να είχε παίξει περισσότερο τένις μέχρι στιγμής!

Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος Αυστραλός:

“Ήξερα πως θα είναι δύσκολο εξ’ αρχής. Έχει πολλούς άσους στο μανίκι του ο Φονίνι και ξέρω πως είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτος όταν αγωνίζεται, ήθελα απλά να σερβίρω καλά, να παίξω επιθετικά και να προσπαθώ όσο μπορώ να παίζω μικρούς πόντους, γιατί αν βρει ρυθμό ξέρω πως είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης.

Σέβομαι πολύ τον Φάμπιο, είμαστε φιλαράκια, παρόλο που παίζαμε για πρώτη φορά ως αντίπαλοι, δεν ήταν διαφορετικό από άλλες φορές αυτό το ματς και οι δυο προσπαθήσαμε για το καλύτερο, ήμασταν ανταγωνιστικοί, έπαιξα λίγο καλύτερα στους κρίσιμους πόντους του αγώνα και γι’ αυτό κέρδισα.

Να πω την αλήθεια ήθελα να έχω λίγη περισσότερη ώρα μέσα στο court για να τεστάρω έτσι και το σώμα μου, διότι δεν έχω παίξει ακόμη παιχνίδι που πιέστηκα πολύ μετά τον τραυματισμό μου, θα δούμε πως θα τα πάω στον επόμενο γύρο, τώρα απλά θέλω λίγη ξεκούραση και θα τα δώσω όλα στην συνέχεια του τουρνουά.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κύργιος: “Ήθελα να παίξω περισσότερο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα