Τσακωμός Κύργιου-Βερντάσκο στο Twitter! – VIDEO

Ανάψανε τα αίματα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανάμεσα σε Κύργιο και Βερντάσκο, με αφορμή ένα post του Ελληνοαυστραλού που έσβησε λίγο αργότερα…

Ο Νικ Κύργιος είναι γνωστός υποστηρικτής του Θανάση Κοκκινάκη και θέλοντας να παροτρύνει τον καλό του φίλο ενόψει της αναμέτρησης με τον Φερνάντο Βερντάσκο για τον 3ο γύρο του Μαϊάμι, ανέβασε το παρακάτω tweet.

“Eύχομαι να κερδίσει ο Θανάσης Κοκκινάκης αυτό το ματς. O Bερντάσκο πρέπει να είναι απογοητευμένος με το ρεκόρ που έχει κόντρα σε Αυστραλούς”

Λίγο αργότερα ο Κύργιος

έσβησε το συγκεκριμένο post, όμως ο Βερντάσκο που μετράει έξι συνεχόμενες ήττες από Αυστραλούς τενίστες, πρόλαβε και το είδε.

Η απάντηση του Ισπανού ήταν άμεση…

“Νικ Κύργιο, όταν έχεις το κουράγιο να προσβάλεις έναν άλλον τενίστα, πρέπει να έχεις το ίδιο θάρρος να μην το σβήνεις”

@NickKyrgios when you have the courage to put a tweet insulting another player you need to have the same to don’t delete it.

— Fernando Verdasco (@FerVerdasco) March 26, 2018

Ο Κύργιος τελείωσε την e-λογομαχία, με το παρακάτω tweet…

“Θα το έλεγα και απευθείας στον Βερντάσκο αλλά ο λόγος που έσβησα το προηγούμενο tweet ήταν για να μην τραβήξω ανεπιθύμητη προσοχή, όμως θα το τελειώσω εδώ. Ευχαριστώ που με μπλόκαρες, είμαι βέβαιος ότι χρειάζεται πολύ κουράγιο να το κάνεις…”

I would honestly have told it to Fernando’s face, the reason I deleted my previous tweet was because I didn’t want to cause unwanted attention, but I’m just gonna leave this here. Thanks for blocking me, I’m sure that took a lot of courage x

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) March 26, 2018

Λίγο αργότερα ο Βερντάσκο “απάντησε” στο γήπεδο, κερδίζοντας με 3-6, 6-4, 7-6(4) τον Θανάση Κοκκινάκη, σταματώντας το αρνητικό σερί κόντρα σε Αυστραλούς.

Κύργιος και Βερντάσκο διασταυρώνονται στα ημιτελικά του Μαϊάμι…

Mεγάλη ένταση και στο ματς Βερντάσκο-Κοκκινάκης

The post Τσακωμός Κύργιου-Βερντάσκο στο Twitter! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα