Βιέννη: Ο Σίνερ πήρε ρεβάνς και πρόκριση (vid)

Μετά από ένα πολύ “κλειστό” ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Γιάνικ Σίνερ επικράτησε το ιδιαίτερα φορμαρισμένου το τελευταίο διάστημα, Μπεν Σέλτον με 7-6(2), 7-5 μετά από μία ώρα και 44 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους “16′ του Erste Bank Open. Παράλληλα ο ημιφιναλίστ του 2021, πήρε τη ρεβάνς από τον Αμερικανό για τον αποκλεισμό από το 1000άρι τουρνουά στη Σαγκάη πριν από 2 εβδομάδες.

Με αυτή τη νίκη ο Νο4 του κόσμου έφτασε

τις 52 τη φετινή σεζόν (52-14), την 17η σε πρεμιέρα φέτος (17-1), αλλά και την 19η στην καριέρα του κόντρα σε Αμερικανούς βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 19-5. 

Ο Ιταλός στηρίχθηκε αρκετά στο service του περνώντας το 80%(!) στα πρώτα service από τα οποία κέρδισε το 84% (48/57), έσβησε και τα 4 break-points του Σέλτον, ενώ ο ίδιος χρειάστηκε μόλις ένα break σε 6 προσπάθειες για να φτάσει στην πρόκριση. 

Ο Σίνερ απείλησε πρώτος το service του Σέλτον με τον Αμερικανό να σβήνει το πρώτο break-point του αγώνα ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στη συνέχεια ο αριστερόχειρας και Νο15 του κόσμου έφτασε κοντά στο break σε τρεις περιπτώσεις, όμως και στις τρεις ο Ιταλός είχε απαντήσεις διατηρώντας το προβάδισμα (5-4, 6-5).

To set πήγε στο tie-break με τον Σίνερ να κυριαρχεί καθώς με δύο mini-break προηγήθηκε με 5/0, για να κλείσει λίγο αργότερα το set κάνοντας το 1-0. 

Τελευταία φορά που ο Σέλτον πίεσε το service του Σίνερ ήταν στο 8o game του 2ου set εκεί που ο Σίνερ έσβησε και το τελευταίο break-point του Αμερικανού (4-4), για να βρει ο ίδιος αμέσως μετά break κάνοντας το 6-5 σφραγίζοντας την πρόκριση στο δικό του service με εύκολο hold. 

Στον 2ο γύρο ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και lucky loser του τουρνουά Λορέντζο Σονέγκο, ο οποίος επικράτησε την Τρίτη το βράδυ του Φεντερίκο Σερούντολο με 6-4, 5-7, 6-2. 

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Βιέννη: Ο Σίνερ πήρε ρεβάνς και πρόκριση (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα