Μπρεστ: Νέα νίκη για Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό

Το αήττητο σερί στα διπλά συνεχίζεται για τον Πέτρο Τσιτσιπά καθώς μετά από το θρίαμβο και τον ιστορικό τίτλο στην Αμβέρσα την περασμένη εβδομάδα ο Έλληνας τενίστας μαζί με τον έμπειρο διπλίστα 43χρονο Πακιστανό Αϊζάμ Ουλ Χακ Κουρεσί επικράτησαν των Ισπανών Σέρχιο Μάρτος Γκόρνες και Νταβίντ Βέγκα Ερνάντεζ με 7-6(3), 6-4 παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Challenger τουρνουά, Brest Open. 

Θυμίζουμε ότι και στον 1ο γύρο στην Αμβέρσα ο Πέτρος Τσιτσιπάς (έχοντας πλάι του τον αδερφό του Στέφανο Τσιτσιπά)

είχε συναντήσει ξανά τον Ερνάντεζ επικρατώντας και πάλι με straight sets. 

Στο 1ο set Τσιτσιπάς και Κουρεσί, έσβησαν τετραπλό break-point (0/40) διατηρώντας το προβάδισμα (4-3) με το set να οδηγείται στο tie-break εκεί όπου μετέτρεψαν το 2/2 σε 7/3 φτάνοντας σε δύο mini-breaks κάνοντας το 1-0 στην αναμέτρηση. 

Στο 2ο σκέλος ήταν η σειρά των δύο Ισπανών να πιεστούν στο service τους σβήνοντας δύο break-points κάνοντας το 3-2, όμως ό,τι δεν κατάφεραν Τσιτσιπάς και Κουρεσί σε εκείνο το σημείο το έκαναν στο καθοριστικό 9ο game όπου με break προηγήθηκαν με 5-4 για να σφραγίσουν αμέσως μετά την πρόκριση με 6-4. 

Στα προημιτελικά της Παρασκευής οι δύο παίκτες θα αντιμετωπίσουν είτε τους Νο2 του ταμπλό Γιούκι Μπάμπρι (Ινδία) και Τζούλιαν Κας (Μ. Βρετανία), είτε τους Ινδούς Ανιρούντ Τσαντρασεκάρ και Σουντάρ Πρασάντ. 

The post Μπρεστ: Νέα νίκη για Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα