Βουλγαρία: Νίκες σε μονά και διπλά για τις αδελφές Παναγιωτίδου

Αλεξάνδρα και Λύδια Παναγιωτίδου συνέχισαν με νίκες σε μονά και διπλά στο τουρνουά ITF J30 που πραγματοποιείται στην πόλη Πάζαρτζικ της Βουλγαρίας. Ο άτυχος της ημέρας από ελληνικής πλευράς ήταν ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης, ο οποίος εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. 

Στα κορίτσια η Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου παραχώρησε μόλις 3 games στο επιβλητικό 6-3, 6-0 κόντρα στη Ρουμάνα Αλεξία Κλάρα Αντασκαλτέι παίρνοντας

την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Εκεί η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την 16χρονη Βουλγάρα Γκαλένα Κραστένοβα, η οποία με τη σειρά της επικράτησε της συμπατριώτισσάς της Βαλέρια Γκαρνέφσκα με 6-2, 6-3. 

Στα προημιτελικά πέρασε και η αδελφή της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου, Λυδία, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με εγκατάλειψη της αντιπάλου της, Νικόλ Ιβάνοβα, με την 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια να έχει γυρίσει το παιχνίδι από το 2-6 σε 6-4, 5-1 παίρνοντας την πρόκριση. 

Στα διπλά των κοριτσιών Αλεξάνδρα και Λύδια Παναγιωτίδου έκαναν το 2 στα 2 κερδίζοντας και τις Ρουμάνες Αλεξία Κλάρα Αντασκαλτέι και Κριστίνα Μαρία Μιτράν με 6-3, 6-1 με τις αθλήτριες του ΟΑ Θεσσαλονίκης και Νο2 του ταμπλό να εξασφαλίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα παίξουν με τις επίσης Ρουμάνες Ναέμα Λαμπίμπ και Ίνγκριντ Ιοάνα Σαντουλεάσα. 

Οι Ρουμάνες είναι ένα δυνατό σύνολο καθώς από τα τελευταία 6 τουρνουά ITF Juniors που έχουν αγωνιστεί μετρούν 3 συμμετοχές σε τελικούς έχοντας κατακτήσει δύο τίτλους. 

Για να περάσουν στα ημιτελικά Λαμπίμπ και Σαντουλεάσα χρειάστηκε να κερδίσουν τις Έλενα Παλιούρα και Γιάνα Σβομπόντοβα με 6-4, 7-5, με το ελληνοτσεχικό δίδυμο να ολοκληρώνει νωρίτερα μέσα στην ημέρα την πρόκριση στα προημιτελικά νικώντας τις Βουλγάρες Βαλέρια Γκαρνέφσκα και Αντρέιβα Γκλούσκοβα με 6-3, 6-3 σ’ ‘ένα παιχνίδι το οποίο είχε διακοπεί την Τρίτη το βράδυ λόγω σκότους. 

Στα προημιτελικά του διπλού αγωνίστηκε και η Ευθυμία Βασιλική Κωνσταντάτου η οποία μαζί με με την Βουλγάρα Αλεκσάντρα Λιάπεβα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Βουλγάρων και Νο3 του ταμπλό Μελίς Ρασίμ και Έμμα Τόμοβα χάνοντας με 6-3, 6-3. 

Στα αγόρια ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης πήρε το 1ο set στην αναμέτρηση του 2ου γύρου κόντρα στον Βούλγαρο Άνχελ Βλάντοφ, ωστόσο στη συνέχεια ένα τράβηγμα στη μέση τον ανάγκασε σε εγκατάλειψη με την Βούλγαρο να παίρνει την πρόκριση με 6-7(5), 6-1, 3-1. 

The post Βουλγαρία: Νίκες σε μονά και διπλά για τις αδελφές Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα