Βιέννη: Ο Ντένις ήταν… τρομερός και μπήκε τελικό (vids)

Με μια εμφάνιση βγαλμένη από τις κορυφαίες στιγμές του στο Tour, ο Ντένις Σαποβάλοφ συνέτριψε τον Μπόρνα Τσόριτς, του έβαλε φρένο στη φοβερή πορεία του στη Βιέννη και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Erste Bank Open.

Μπορεί ο Κροάτης, να απέκλεισε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Χούμπερτ Χούρκατς, όμως δεν είχε απαντήσεις στο υπέροχο παιχνίδι του 23χρονου Καναδού.

Μετά από 90 λεπτά μάχης,

ο Σαποβάλοφ επιβλήθηκε με 7-6(4), 6-0 και “σφράγισε” τη θέση του στο ματς-τίτλου της Κυριακής (30/10), όπου θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό τις τελευταίες ημέρες, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Too Good! @denis_shapo defeats Coric 7-6 6-0 to reach a second ATP Tour final of 2022#ErsteBankOpen pic.twitter.com/O7AkosG0eQ

Tennis TV (@TennisTV) October 29, 2022

Με 37/39 κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του, δεν θα μπορούσε να απειληθεί περισσότερο ο “Ντένις ο τρομερός”. Έκανε δικά του οκτώ σερί games από το 5-6 του 1ου set και έπειτα, κατακτώντας την εντυπωσιακή νίκη.

Αυτήν, ήταν η 11η νίκη του Σαποβάλοφ στα τελευταία 14 ματς του στο Tour και η πρόκριση στον 2ο φετινό τελικό του, μετά από αυτόν που έπαιξε στο ΑΤΡ 250 τουρνουά της Σεούλ, πριν λίγες εβδομάδες.

Ο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, στη Βιέννη θα διεκδικήσει τον 2ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του και 1ο μετά από τρία ολόκληρα χρόνια. Το 2019, είχε κατακτήσει το Stockholm Open και έκτοτε μετράει 0-3 σε τελικούς.

Μάλιστα, με την εξαιρετική πορεία του στην Αυστρία, κρατάει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα ΑΤΡ Finals του Τορίνου.

Advantage, Shapovalov! @denis_shapo leads Coric 7-6 in Vienna to move a step closer to the final#ErsteBankOpen pic.twitter.com/eGMOpcMaoy

Tennis TV (@TennisTV) October 29, 2022

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Βιέννη: Ο Ντένις ήταν… τρομερός και μπήκε τελικό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα