Πρώτος φιναλίστ στη Βιέννη ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση και το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο32), παίρνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του φετινού Erste Bank Open.

Ο 26χρονος Ρώσος και Νο1 του ταμπλό στη Βιέννη, πανηγύρισε την 4η διαδοχική straight sets νίκη του στο τουρνουά, επιβεβαιώνοντας -και- το Σάββατο (29/10), πως βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα.

Μέσα σε 86 λεπτά, ο Μεντβέντεφ συνέτριψε με 6-4, 6-2 τον ανήμπορο να αντιδράσει,

Βούλγαρο και περιμένει να αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής (30/10), τον πολύ φορμαρισμένο, Ντένις Σαποβάλοφ.

Magical. Merciless. Medvedev. @DaniilMedwed reaches a first Vienna final, defeating Dimitrov 6-4 6-2 in a flawless performance #ErsteBankOpen pic.twitter.com/cVjDqrxD8o

Tennis TV (@TennisTV) October 29, 2022

Αυτός είναι ο 1ος τελικός του Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Στις αρχές Αυγούστου, είχε αγωνιστεί στον τελικό του ΑΤΡ 250 τουρνουά στο Λος Κάμπος, κατακτώντας τον τίτλο (κέρδισε τον Νόρι στον τελικό).

Στη Βιέννη, ο Ρώσος θα παίξει στον 5ο ΑΤΡ τελικό του μέσα στο 2022 και θα προσπαθήσει να στεφθεί πρωταθλητής για 2η φορά φέτος. Μέχρι στιγμής, μετράει ρεκόρ 1-3 σε τελικούς.

Με μόλις τέσσερα αβίαστα λάθη, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση απέναντι στον Ντιμιτρόφ και έδειξε πως δεν αστειεύεται αυτή την εβδομάδα.

Αν και είχε δύσβατο μονοπάτι στην Αυστρία, απέκλεισε κατά σειρά τους, Μπασιλασβίλι, Τιμ, Σίνερ και Ντιμιτρόφ, για να προκριθεί στον 27ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του και να βρει την κατάλληλη ώρα, ρυθμό, ενόψει Paris Masters και ATP Finals.

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Πρώτος φιναλίστ στη Βιέννη ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα