“Στοπ” σε Βαβρίνκα, από τον Μπαουτίστα Αγούτ (vids)

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, μετά από πολύ απαιτητικό ματς, έβαλε “στοπ” στην ξέφρενη πορεία του Στάνισλας Βαβρίνκα, στο ΑΤΡ 500 τουρνουά της Βασιλείας.

Ο Ισπανός και Νο22 τενίστας του κόσμου, κέρδισε τον 37χρονο Ελβετό μετά από δυο πολύ κλειστά sets και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον πολύ φορμαρισμένο, Χόλγκερ Ρουν, που πέρασε τον Άρθουρ Ρίντερκνες με 7-6(0), 6-2.

Μετά από δυο ώρες και δέκα λεπτά μεγάλης μάχης, ο Αγούτ επιβλήθηκε του κατόχου τριών Grand Slam

τίτλων, με 7-5, 7-6(5) και του στέρησε την ευκαιρία, να βρεθεί σε 2ο ΑΤΡ ημιτελικό μέσα στη σεζόν.

Roberto digs deep! @BautistaAgut defeats home-favourite Stan Wawrinka 7-5 7-6 to move into the semi-finals in Basel for the first time!#SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/VLXro3JBfW

Tennis TV (@TennisTV) October 28, 2022

Οι 30 winners του “Stan the Man”, δεν ήταν αρκετοί για να τον ωθήσουν στη νίκη, με τον 34χρονο Ισπανό να κερδίζει και τα δυο sets, στις λεπτομέρειες.

Αν και ο Βαβρίνκα προηγήθηκε με mini break στο tie-break του 2ου κομματιού (2-4), δεν εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμά του, έχασε πέντε από τους επόμενους έξι πόντους και αποχαιρέτησε το τουρνουά της πατρίδας του.

Αυτήν, ήταν η 39η νίκη του Μπαουτίστα μέσα στο 2022 και σήμανε την πρόκρισή του στον 5ο ΑΤΡ ημιτελικό της σεζόν.

Παρά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Swiss Indoor, πάντως, ο Βαβρίνκα την επόμενη εβδομάδα θα κερδίσει 43 θέσεις στον πίνακα της ΑΤΡ και θα αναρριχηθεί στο Νο151 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι ημιτελικοί του Swiss Indoor

Αλκαράθ – Οζέρ Αλιασίμ

Ρουν – Μπαουτίστα Αγούτ

SWISS INDOOR BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post “Στοπ” σε Βαβρίνκα, από τον Μπαουτίστα Αγούτ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα